0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (1,462 puan) tarafından
Kizlar iyi akşamlar. Maskeli günlere geri dönüyoruz sanırım dün gece çok fenalaştım tansiyonum firlamis şekerim dusmus kemikler kiriliyo bogazim kulaklarim ağriyodu gözlerimin icinden ateş cikacak gibiydi biz faranjit oldum sanarak acile gittik. Doktor bakti etti covid gibi duruyor dedi ama test yapmadi ilac olarakta klasik antibiyotik verdi. Şimdi evde maskeyle dolaniyorum gercekten de covid belirtileri var daha once iki kere covid oldum belirtilerinin hislerinin neler olduğunu biliyorum. Yavas yavaş tat alma duyum gidiyor buyuk ihtimalle yarin tat alma duyum tamamen gidecek ki ben 3 doz covid aşisi olmuş biriyim. Kendinize cocuklariniza çok dikkat edin ben ailemde ki herkesi uyardim maske takmaya başladilar

1 cevap

0 oy
(7,582 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım kışın yeniden kapanma bekleniyormiş zaten covid mutasyona uğramış yurt dışında çok fazla görülüyormuş
(1,462 puan) tarafından
Evet doktor soyledi dün gece bugun gelen kacinci vakasin dedi bana. Çok uzgunum gercekten gene bir pandemi donemini ne biz insanlar nede ulke ekonomisi kaldiramaz zaten halimiz ortada
(7,582 puan) tarafından
Aynen öyle canım Rabbim e bıraktık artık herşeyi elimizden birşey gelmiyo
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 397 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,088 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gurbetkuşuu (959 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,188 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,829 soru

24,406,350 cevap

350,527 kullanıcı

...