0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben 18 haftalık bir anayım ikincim gelecek Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin kuzum 

Ve tüm annelere neyse uzun olmasın sıkılmayin okurken ben uzun postları hiç sevmem okumam da 

Ben temizlik yapacağım evime evim de çok eşya yok öyle ıvır zıvır ve 33 aylık bir kuzum daha var onud ağız önünde bulundurarak halıları haliciya vereceğim nerden baslayyayim mutfaktan başlayıp sonra yatak odası dolaplar sonra çocuk odasi oturma odası balkonlar camlar kapilar halılar gelince sererim sıralama iyimi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk önce dolaplardan başla inan çok daha kolay oluyor sonra istediğin odadan başla en son perdeleri hallet temizlik bitince halıları ser 2 gündür kış temizliğinde hemde 4 aylık bebeğimle bu şekilde rahatça bitirdim
tarafından
Allah razı olsun canım bende öyle düşünüyorum dolapları eşimle yapacam bana yardım edecek o yüksek sakın cikma dedi çamlar var perdeler takılacak esiminde işi ağır nasıl yaparım bilmiyorum
tarafından
Sakın çıkma ha Allah korusun eğer büyük vileda gibi boseyin varsa onla sil üstlerini yoksa eşine bırak Bi sakatlık çıkmasın durduk yere esin akşam geldiginde 1 saat dinlendikten sonra camları silsin temizlik günü başladığında en azından camlardan kazandığınız zamani başka şeyde harcarsiniz hemde daha çabuk biter
tarafından
Ben cikamam canım saolsun zaten kat 6 çok ama çok yüksek altı da binanın yüksek daha yüksek duruyor korkuyorum eşim halleder dediğin gibi
-Reklam-
0 oy
(14,526 puan) tarafından

Merhaba ☺️

Bizde 25 olduk ikinci:)

Mutfaktan başlıyorum ayni sıralama ile yapıyorum son olarak terasla tamamlıyorum 3+1artı teras bahçe

Sağlıcakla kavuşun ♥️

tarafından
Sizde canım benim ❤️ masllalah sanada sen yolu yarilamissin
Benim teras yok ama 3 balkonum 2 banyom var benim evde çok büyük kolay gelsin sanada canım sonra tatlı telaş inslalah bebeğime ciciler alacam teyzesi
Odalarını yapacam
(14,526 puan) tarafından
Oy en güzel bekleyiş☺️
Bende kaynanam alıyor en son ablasından da çıkarırım ortak renkleri ona göre tamamlarım inşallah
Odayı doğuma az kala hazırlarım diye düşünüyorum beşik perde halı aldım

Ev baya büyükmüş sızın de ☺️
Şimdi yapıyorum zorlanmıyorum ama
Doğumdan önce yardımcı alacam gibi görünüyor detaylı temizlik için
tarafından
Anladım canım kız yok halı perde var bizim montosseri masası falan sadece montosseri yatak Alaçam bu kuzuma bende cinsiyetini yarın öğrenecek inslalah bir aksilik çıkmazsa ona göre ayarlarım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 521 göst.
0 oy
9 cevap 410 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu