0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kizlar evlendik evleneli böyle bu adam hani dedilerki çocukları olsun düzelir oldu düzelmedi 2 oğlum var 

Bizi parasız bırakmaz ama bende harcayan bı insan değilim sadece çocukların eksiklerini al ben bişey istemm diyorum hep 

Cumartesi pzar yıllık izinlerde hep çalışır

Mesela bu ay izinli 20 gün izin aldı 10 gününü kullandı ve sadece 1 defa bizi dışarı çıkardı ondada iş yokmuş adam demiş gelme bu bâya söylendi iş yok diye

O gün 2 saat çıkardı ve hâla onu söyler çıkardım ya yeters

Şimdi dersiniz ki sen kendin çik evet ben kendim hep ckyyorum çocuklarla zaten ama 2 çocukla çıkmak kadar zor bişey varmı tek başımayım bide biri 8 aylık diğeri 2 buçuk yaş tam koşma kaçma zamanı sözümü dinlemez kaçar gider bir defa salıncak çarptı ya daha birsuru kaza geliyo başına 2 sine yetisemiyorum artık 25 yaşındayım görenler 30 sanar

Biraz anneme kaynanama dertlensem hemen calissinda tek napacan diyolar çok rahatım rahatlık batıyor sana diyorlar 

Biz eskiden tarla ya giderdik demeye başlıyorlar 

Bizim eşimle cinsel hayatımız bile yok işten gelir gelmez yatar kalir

Kaynım eşinden ayrildi o bile diyorki ben senin kadar çalışmam niye kendimi yorup ailemi. İhmal edeyimki diyor ama eşimde ben calsiirim diyor 

Bı ortama girincede bende şu kadar para var istyosan vereyim der annesine abisine hep para dagttr ama o parayı kazancam diyede ailesini unutur 

Ağlıyorum artık sinirden

Bugün sözde bizi gezdircekti sabahtan beri plan yapıyorum kendi kendime herşeye tamam dedi ama sonra bı telefon geldi yine çıktı gitti oğlum 2 saattir ağlıyor baba diye peşinden 2 kuruş için şu çocuğun gözyaşlarına degermi diyorum

Kaynanamda diyorki hep  eski eltimin arkasından oğlumun çalışması ona ağır geldi ama kaynım eltimi hep gezdirdi her pazar durum atardı ektim ya pikniğe giderdi ya denize giderdi ve beni kıskandırmak için yapardı fesat bı insandı

Kesin ben ayrılsam eşimden benimm arkamdan derki rahatlık battı demez tek başına mücadele veriyor çocuklarla diye
Adım zaten evde yatıyor benim
Sus diyor bana ailesine para dagtmak işine geliyor tabi bunaldım çok bunaldim

Annemle kaynanam bile benden çok geziyolar annem daha dün gezmedeydi bugün aramış ben çok bunaldim diyor ben napaym anne ben hep evdeyim kaynanamda çok gezer 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bı tavsiye veren yokmu,,:(
tarafından
Gelmeyen yine gelmez canım
tarafından
Aynen millet derki hep çalışsın elleme zaten ellemiyoz
(38 puan) tarafından
Duadan başka çaremiz yok bol bol dua edelim.allah affetsin dua etmekten yoruldum
tarafından
Bende ediyorum ama kaza bela gelmesin diye gezdirsin diye etmedim sjjdj
(38 puan) tarafından
Hahahha kız bizimle ilginlesin evine bağlı olsun diye. Gezmke istemem okadar evde sohbet muhabbet film izlesek yeter bana ayda bir gezme de olur :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa o kadar ilerlemiş ki durum hastalık derecesinde.. Nasıl düzelir bilmiyorum çünkü benim eşim de çok çalışıyor 2 iş yapıyor birine ihtiyacı yok ama çalışıyor. Ne kadar dil döktüysem işe yaramadı. Kavgalar ettim yine aynı. Saldım ben de bekliyorum bakalım ne olacak. Ha ama her fırsat olduğunda bana destek olmaya çalışıyor, eve yardım ediyor, çocukları kendiyle götürüyor işe. Bunun gibi şeyler olmasa katlanılmazdı sanırım
tarafından
Eşim tarla işine gidiyor o istesede ben yollamam cocuklari tarlaya :(
tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyim ki başka...
tarafından
Çok sıkılıyorum
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Ya kendi işi olsa neyse el işine kendini niye paralıyor bu kadar ne iş yapıyot tam
tarafından
Soğan yukluyolar kamyona yıllık izinde şuan kendi işi yem fabrikasi
(1,782 puan) tarafından
Haa adam gelme dedi dedin ya o yüzden kendi işi değil sandım
tarafından
Kendi işi derken yani devamli gittiği iş yeri işçi yani 2 işe gidiyor
0 oy
tarafından
Ben kızken de ihtiyaçlarım alınıyordu aç değildim çıktıkta değildim seninle bunun için evlenmedim de. Kocalık demek eve para getirmek değil. Mesele paraysa gider cami kapısında dilenir sin yine o parayı bir şekilde kazanır sın. Tamam çalışmak para kazanmak çok güzel bir şey ama her şey usulünce güzel Allah yardımcın olsun inşallah eşin işkolik bir insan belli ki 
tarafından
Ailesinde öyle ben böyle hayal etmiyordum ben bekarken annemle çıkıp gezerdim
tarafından
Zsten ailesi öyle olduğu için oda öyle
tarafından
Kaynım öyle değil ama adam gezer tozar onada hep laf eder kaynanam ne gezmesiymis çalış der
tarafından
Ah bu kaynanalar keşke toplu alım olsa hepsini versek devlete

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 362 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 480 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (607 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,621 soru

24,186,285 cevap

336,649 kullanıcı

...