Kizlar evlendik evleneli böyle bu adam hani dedilerki çocukları olsun düzelir oldu düzelmedi 2 oğlum var
Bizi parasız bırakmaz ama bende harcayan bı insan değilim sadece çocukların eksiklerini al ben bişey istemm diyorum hep
Cumartesi pzar yıllık izinlerde hep çalışır
Mesela bu ay izinli 20 gün izin aldı 10 gününü kullandı ve sadece 1 defa bizi dışarı çıkardı ondada iş yokmuş adam demiş gelme bu bâya söylendi iş yok diye
O gün 2 saat çıkardı ve hâla onu söyler çıkardım ya yeters
Şimdi dersiniz ki sen kendin çik evet ben kendim hep ckyyorum çocuklarla zaten ama 2 çocukla çıkmak kadar zor bişey varmı tek başımayım bide biri 8 aylık diğeri 2 buçuk yaş tam koşma kaçma zamanı sözümü dinlemez kaçar gider bir defa salıncak çarptı ya daha birsuru kaza geliyo başına 2 sine yetisemiyorum artık 25 yaşındayım görenler 30 sanar
Biraz anneme kaynanama dertlensem hemen calissinda tek napacan diyolar çok rahatım rahatlık batıyor sana diyorlar
Biz eskiden tarla ya giderdik demeye başlıyorlar
Bizim eşimle cinsel hayatımız bile yok işten gelir gelmez yatar kalir
Kaynım eşinden ayrildi o bile diyorki ben senin kadar çalışmam niye kendimi yorup ailemi. İhmal edeyimki diyor ama eşimde ben calsiirim diyor
Bı ortama girincede bende şu kadar para var istyosan vereyim der annesine abisine hep para dagttr ama o parayı kazancam diyede ailesini unutur
Ağlıyorum artık sinirden
Bugün sözde bizi gezdircekti sabahtan beri plan yapıyorum kendi kendime herşeye tamam dedi ama sonra bı telefon geldi yine çıktı gitti oğlum 2 saattir ağlıyor baba diye peşinden 2 kuruş için şu çocuğun gözyaşlarına degermi diyorum
Kaynanamda diyorki hep eski eltimin arkasından oğlumun çalışması ona ağır geldi ama kaynım eltimi hep gezdirdi her pazar durum atardı ektim ya pikniğe giderdi ya denize giderdi ve beni kıskandırmak için yapardı fesat bı insandı
Kesin ben ayrılsam eşimden benimm arkamdan derki rahatlık battı demez tek başına mücadele veriyor çocuklarla diye
Adım zaten evde yatıyor benim
Sus diyor bana ailesine para dagtmak işine geliyor tabi bunaldım çok bunaldim
Annemle kaynanam bile benden çok geziyolar annem daha dün gezmedeydi bugün aramış ben çok bunaldim diyor ben napaym anne ben hep evdeyim kaynanamda çok gezer