0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
Cimer bu işlere bakıyor mu

5 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından
Cimer değil de jandarmaya şikayet edebilirsiniz tutanak tutarlar
-Reklam-
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Kim tehdit ediyor neden tehdit ediyor 
(373 puan) tarafından
Boşanma davasındaki esim. Evet savcılığa vereceğim ama sesimi herkese duyurmak istiyorum çünkü korkuyorum
(321 puan) tarafından
Sana bişey yapar mı neden korkuyorsun
(1,754 puan) tarafından
Yanlış anlama da kaç kadın öldürüldü bu sebepten tldevlet bu tarz şeylerde özel koruma vermeli ama pislik adamlar pusuda yatıyorlar malesef ben senin yerinde olsam gidebiliyorsam yurt dışına giderdim
(321 puan) tarafından
Allah belasını versin öyle erkeklerin kadınlık yaparsın herseyi yaparsın dönüp öldürecek seni p s i k o p a t ya
0 oy
(423 puan) tarafından
Cimere ulasmasiydi cevap gelmesiydi falan filan derken sen çoktan mezarı boylamis olursun. Koydeysen jandarma sehirdeysen polise git uzaklaştırma kararı tutanak vs tutarlar
(1,758 puan) tarafından
Uzaklaştırma alsa da fark etmez gelecek olan yine gelir.
(423 puan) tarafından
Cimere etsede degismicek bişey en azından çabuk sonuç alabilcegi yer polis yada jandarma
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Canım ilk öncelikle biber gazı almani tavsiye ediyorum herhangi bir şey olursa diye. Ve çantandan ayırma. Cimere yazin ne kadar ilgilenir bilmen ama olsun. Jandarmaya gidin şikayetçi olun tehdit edildiginize dair evrakları götürün uzaklaştırma alın ve dava açın. 
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Sen bence müge anlı Esra Erol a show habere falan çık canım malesef ki medya bu konuda daha baskın ve etkin Allah yardımcın olsun o adama da fırsat vermesin 

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 347 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 29,308 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.