0 oy
1,203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,566 puan) tarafından
Şimdiden diyim hiç linclemelerle uğraşamam.. oğlum 4 yaşında el hareketi çekmeyi öğrenmiş.ben nasıl unuturacam ona bana kızınca el hareketleri cekiyo al sana diyo sinirim bozuluyor dışarda yapsa rezil olacaz annesi öğretmiş sanacak millet çocuğu yapan ve çocuğuna unuturan var mı konuşmak ise yaramiyo yada kizmak

31 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Benim kızımda dışarıda oynarken küfür öğrenmiş dışarı göndermedim bı süre  söylediğinin çok ayıp olduğunu biri duyarsa çok ayiplayacagini anlattım aslında onu küfür ettiği icin dışarı gondermemezlik etmediğimi unutana kadar evde beklemesi gerektirigini anlattım 

Offf çocuk büyütmek çok zor ☹️
(11,566 puan) tarafından
Aynen öyle ne yapacağımı bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendinden küçük kuzenim var ondan ****** git diye öğrenmiş sok oldum uyardım hatta bunu unut çok kötü bişey oğlum dedim unuttum dedi o an su istemişti bende  suyu iç oda gitsin:)
(11,566 puan) tarafından
İnşallah bizde hemen unuturuz
0 oy
tarafından

Benim oglanda 3 bucuk yasinda bir akraba öğretmiş kimi gorse gıcık olsa gözünün içine soka soka o hareketi yapıyor yaptıklarına diyorum gülmeyin görmezden gelin, görmezden gelindiğinde umarım unutacak :(

(11,566 puan) tarafından
İnşallah unuturlar
0 oy
(392 puan) tarafından

Benimki daha yedi aylık ama sen ne kadar korusanda bı şekilde başkaları tarafından ogretiliyo oğlum ameliyat olacağı zaman onun kan tahlilleri ile falan uğraşıyorum ordan oraya gidiyorum derken bı bebek iki yaşlarında yanımdan geçerken bana el hareketi yaptı Allah'ım agliyodm birden gülesim geldi annesi babası ordan oğlum ayıp falan diyolar ama benim o an o kadar büyük bi acıyla baş ederken bı anlık gülümsememe sebep olmuştu şimdi postu görünce o aklıma geldi :D

(11,566 puan) tarafından
Tamam tatlı geliyo ama doğru değil insan utaniyo
(392 puan) tarafından
Öyle tabiki canım ben anımı paylaşmak istedim sadece
(11,566 puan) tarafından
Biliyorum canım ben senin yorumun için demedim♥️
0 oy
(54,099 puan) tarafından
bana halam öğretmisti iki asker diz çöker ayağa kalkar resim ceker diye annem kizinca birakmistim,☺️
(11,566 puan) tarafından
Sanada mi halan öğretti bizimde halasi ogretmis buna kizsamda aynı artık görmemezlikten geliyorum. İnşallah unutur ya
(8,162 puan) tarafından
Ayy ben de bana sataşana yapıyordum küçükken. Sırtıma filan vurana.  Nasıl vazgeçtim bilmiyorum :)
(54,099 puan) tarafından
halam ogretirken annen sorarsa deme bir kiz ogretti de demisti dla kadardim o zaman erdekte oturuyoduk dedeme babanneme herkese yapıyor musum oyle cok detay hatırlamıyorum kapinin oraya kaçıp uzaktan yapıyor musum. erdeke annemin yanina gidince annem tabi biliyo halan öğretti demi diye sordu yok dedim bir kiz.ogretti.mahalledenhalamin butun arkadaslarini saydi en son ustume dovcekmis.gibi yuruyunce halam ogretti diye itiraf etmistim ☺️ abime de uc yaslarindayken falan demis bayramda gittiginiz yerde el opunce çekilme elini ac bekle babannemin teyzesinde yapmis abim babamlar yerin dibine girmişler halasinin isi demis babam ☺️☺️☺️
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Ayy el hareketi dedin aklıma Dilan Polat'ın oğlu Milan geldi her yerde kameralara nah çekiyor 
(11,566 puan) tarafından
İşte benimde o hareketi cekiyo
0 oy
(15,133 puan) tarafından
Peki nasıl öğrendi kız tövbe. Konuşarak bıraktıracaksn inşallah bırakır yani
(11,566 puan) tarafından
Halası ogretmis yok canım konuştum dinlemedi kızdım dinlemedi artık görmemezlikten geliyorum
0 oy
(18,427 puan) tarafından

Canım üzerine düşme yapma deme tepki verme unutur daha çok.kucuk benimki de dışarıda küfür öğrenmiş tamda söyleyemiyor :D çok komik oluyor tepki vermedim unuttu gitti

(11,566 puan) tarafından
Bende artık tepki vermiyorun
0 oy
tarafından
Neden linçleyelim canım seni çocuklar dışarıdan ne görse, duysa yapıyor benim 28 aylık oğlum malesef dışarıda küfür duymuş hafızasına hemen yüklemiş kızınca söylüyordu ve biz kızdık ayıp ayıp diyip unutturduk. Yani bende istemezdim duysun söylesin ama malesef duymuş 
(11,566 puan) tarafından
Aynen çocuktur ama insan utaniyo
tarafından
Ya tabiki dışarıdan anne, babadan duymuştur diye konuşuluyor
0 oy
(960 puan) tarafından
Bir tanıdığımın çocuğu da 4 yaşında bugün videosunu Bir de paylaşmış annesini kötü el hareket i paylaşıyor gerçekten çok şaşırdım bunun neresi tatlı gelebilir böyle annelere de akıl sır erdirmek zor.
(11,566 puan) tarafından
Gerçekten millet kafayı yemiş biz üzülüyoruz utanıyoruz o yapınca kimisi sevinip paylaşiyo
(960 puan) tarafından
Gerçekten öyle kafayı yemişler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 573 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 401 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu