0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
hdjskalzndbbdkwlwkwbdbxdnsmsm

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Neden çocuk yaptın diye sorarlar adama kusura bakma canım 
tarafından
hangi konuda
-Reklam-
+1 oy
(668 puan) tarafından
Bı kere bir gün ayrilirssniz ne demek ya ne saçma bı düşünce şekli o zaman hiçbirimiz bı mal mülk sahibi olmasın hiçbir evli çift bişey almasın bir gün ayriliriz diye böyle saçmalık mi var ya
tarafından
ay bilemiyorum herkes mi boyle bizimkiler mi kurus alcaz diye dertlere dusuyorlar
(668 puan) tarafından
Yanlış anlama ama onlar ayrilirssniz mala ortak olursun diye düşmüşler bu derde ne saçma bişey diyemiyormusun hayırdır ayrilmamizimi bekliyorsunuz diye çocuklar olmuş daha ne ayrilirssnizi yani
tarafından
benimle acik acik konusmuyorlar gizli konusuyor gorunurde herseyo yapiyorlar bizim icin.aslinda ayrilmamizi bekliyorlar ama ben oyle bisey dusunmuyorum.
0 oy
(86 puan) tarafından
Gerçekten çok üzücü bir durum eşinin kötü alışkanlığı ve 2 çocuk... Nasıl dayanıyorsun ya, ayrıca uyanıklara bak ya mal derdine düşmüşler yazık
tarafından
mal derdi daha evlenmeden baslamis zaten evimiz babasinin uzerine kendinin olan arabyi gorumceye verdiler.yillardir mucadele ediyorjm esim artik cok iyi durumda onu o halde terkedemezdim.duzeldi cok degisti.zaten ondan snra cocuk oldu 7 sene sonunda
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Arabayı versinler ama eşinin üstüne yapmasınlar bahane üretmişler vermemek için 
tarafından
evet o sekil de olur her sekil olur da bizim hicbir seylerinden faydalanmamizi istemiyorlar daha dogrusu benim.ben esimi tedavi etmek icin ugrastim ve durumu cok cok iyi suan eskiye gore
0 oy
tarafından
esin istemiyormus adamlarin sucu yok.. ayeica bildigim kadariyla miras olan mallari esler alamiyor
tarafından
miras almak derdim degil herkes hakkj olani alir.esimin de bi hakki var orda ama ben isin icinde oldgum icin esime de yok deniliyor kendilerince kendjlerini garanti altina almis oluyorlar.esim de istemiyor olan oluyor guya ama verseler el altinda o da alir yani haberim olmadan
tarafından
hmm anladim ben veriyorlar da almiyor sandim. ne diim her aile bir tuhaf
tarafından
evet oyle artik konusmak istiyorum hic mi biseyehakkim yok dye
0 oy
(423 puan) tarafından
İkinci çocuğa kadar kocanın durumunu ogrenmissindir diye düşünüyorum 
tarafından
esimin durumu cok iyi suan onu icin cok mucadele ettim.varimiz yogumuz bu ugurda gitti sirf o iyi olsun dye .simdi normal bi insan gibi isinde gucunde.
(423 puan) tarafından
E ozaman eşinin ailesi ne diye hala böyle düşünüyor ozaman çok garip
tarafından
vermek istemedikleri icin bahane
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Kendi üstlerine olsun ama sizde kalsın araba dicem de eşin kötü alışkanlığı derken uyuşturucu mu kullanıyor. Sen bunu ne zaman öğrendin 
tarafından
evlendikten snra ogrendim yillarca mucadele ettim onun yaninda oldum ailesi de kendjsi de benim gitmem taraftari degildi durumu kotu oldugundan simdi varimiz yogumuz gitri bu ugurda.artik kullanmiyor normal bi insan gibi isine gucune bakiyor toparladi
(9,076 puan) tarafından
Ne güzel canım işte kurtulmuş. Ailesinin pislikligi o bence. Alsınlar araba altiniza versinler yine babasının adına olsun ama siz zorluk çekmeyin.
tarafından
iste vermek istemiyorlar bahanelerle
0 oy
tarafından
Niye birgun ayrilmyi kafaya taktnz araba alcz birgun ayrilrsak bu nasıl mantik 
tarafından
ben degil esimin ailesi oyle dusunuyor.
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Diyer yorumlarida okudum da 500ne bu devirde zaten vermesinler boşver ama bu yaptıkları hakikaten zoruna gider insanın ama anladığım kadarıyla eşin de ailesine minnet etmek istemiyo gurur yapiyo gecineniliyosaniz boşver sende bişi bekleme zaten ev kira değilmiş paraları da onların olsun geçimine düzenine bak 
tarafından
minnet deegil de onlarin paralarini yememi istemiyor ailesjni dusunuyor 500 hicbisey ama iyi kotu cocuklara biseyler aliyorduk.hicbisey olmamis gibi davraniyorlar ben de oyle ama cok zoruma gidiyor ben tek basima mucadele ediyorum destek degil kostek oldular her zaman.soylemek istiyorum da esim arkamda olmadigindan kipirdayamiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
9 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde ptrck (1,045 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 252 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (1,045 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 398 göst.