0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (423 puan) tarafından

image

image

Hanımlar bebeğine doğal taş kolye kullanıp faydasını gören oldu mu ben bunu yaptırdım ama daha doguma 1 ay var

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kehribar kullandım diş çıkarma döneminde %100 fayda etmese de etkisi oldu 
(423 puan) tarafından
Kehribarı duydum ama fiyatları uçmuş iyice 600 TL'den başlıyor dedi bunun içindede kehribar var ama ilerleyen zamanlarda direk kehribar kullanmayi düşünüyorum bende
tarafından
Fiyatlarından haberim yok bize hediye olarak gelmişti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkadaşım kehribar aldı hiçbir faydasını görmedi inançla alakalı bence ben inanmadığım için bir faydasını da görmedim 
(423 puan) tarafından
Bilemiyorum cevremdede kullanıp tavsiye edenler var
0 oy
tarafından
bu kdr tasa gerek yok kehribar yeterli
(423 puan) tarafından
Bundada var kehribar karışık doğal taş yaptırmak istedim bendede var kullandığım bide ayrı kehribar yaptircam onlarda şuan fiyat olarak uçuk artık doğduktan sonra
tarafından
evvet ucmus ama dogal taslarinda bilmiyorum hic faydasini gormedim yine kehribarin bilimsel yani var..  bir de tas daha agir gibi yaa o yuzden.. saglikla gelsin
(423 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(153 puan) tarafından
Moruk yanında olan sarılar sanırsam kehribar ben bebeğime kehribar kullandım sakinlik veriyor disden dolayı yada başka zaman şükür ateş yasamadik
(423 puan) tarafından
Evet içinde kehribarda var genelde herkes faydasını gördüğünü söylüyor sırf kehribar yaptırmakta biraz tuzlu oda artik ilerleyen zamanlarda
(153 puan) tarafından
Ben 85tl almıştım oğlum 8aylikti şimdi 2yasinda aldığım yerde 250tl olmuş  netden alma canım direk gumuşculerden al daha uygun oluyor
(423 puan) tarafından
Yok internetten almıyorum normal her taş diye satilanlarida almiyorum çünkü çoğu kesme cam taş diye milleti kazikliyolar. Burda devahani diye bir yer var ordan alıyorum sırf doğal taş üzerine gumusculerdekilerinde çoğu kesme cam. Orijinal kehribarlar şuan 500-600 TL gibi civarlardan başlıyor  4 ay o ce sordum 250 TLden başlıyordu orijinalleri
(153 puan) tarafından
Yok canım benim aldığımda orijinal hem kokusundan belli hemde su testi yapmıştım bide şehir şehirde fiyat farkı oluyor
(423 puan) tarafından
Bizim burası küçük şehir rakip olmayınca böyle oluyor önemli olan kaliteli olsun ise yarasinda para nelere gitmiyor
0 oy
tarafından
Kehribar kolyeyi duydum ama hiç almadim alıp almama arası gidip geliyorum 
(423 puan) tarafından
Almayı düşünüyorsan bence şimdiden al keşke bende bundan 4 ay önce alsaydim 250 liradan başlıyordu şuan 600 liradan başlıyor
tarafından
Şuan 8 aylık bu saatten sonra alınır mı onu da bilmiyorum
(423 puan) tarafından
Bana doğduğu zaman alıştır sonra alismaz çekiştirip durur dediler bu kolyeyle baslicam sonra kehribara gecis yaparım diye düşündüm  dizinde diş çıkarma zamanları geç kalinmis sayılmaz
tarafından
Daha diş çıkarmadı yerleri bile belli değil ortada dişe dair hiç birşey yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Amour (1,497 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 202 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde -HEMDEM- (4,592 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 86 göst.
18 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busrabusra0 (973 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,611 soru

24,047,171 cevap

329,461 kullanıcı

...