0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu gün eşimle dışardayken süs havuzu izletiyorduk burada Kültürpark var çoğu Suriyeli orda eşim bişey dedi iki dk arkamı döndüm dsöner dönmez 2  3 suriyelı çocuk ulaş ın bebek arabasını hareket ettirmeye başladılar çantam da arabaya takılmış hadi hissetmeseydim çocukların da aileleri vardı bir sürü çocuk sürüsü bunları bir azarladım eşim üstlerine yürüdü hem ailesinin hem çocukların kendimi dizginledim artık bu nasıl cesaret 10 adım ileriye gidiyorlar arkalarından bir bağırmışım çok korktum aklımda kalan şeyler bunlar şok geçirdim lütfen çocuklarınızı 1 dk gözünüzün önünden ayırmayın artık ülkenin çivisi çıkmış nasıl ağladım nasıl ağladım zor sakınledim 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bir şey anlamadım ya 
tarafından
Çocuk dediğin kaç yaşındalar Dı kaçırmak için mi yaptılar yoksa oyun falan mı sandılar

Çok geçmiş olsun bu arada kötü olmuş
tarafından
Yok öyle küçük te değiller di 10 11 baya büyüklerde ya ondan korktum ya ilk aılelerni bile farketmeden arkadan geliyolar ben bağırınca belli oldular zaten
tarafından
Tövbe estağfurullah ya her yer onlar dolu işgal ettiler resmen
tarafından
Ya bu nasıl cesaret dedim ya bağırdım çağırdım bişey yapsam eşim de dahil olacak saldırır branşı da dövüş valla tedirginlik korku düşünmem hereken şeyler oldu beynim bir sürü şeyle savaştı Allah kimseyi evladıyla sınamasın ama
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Çok tehlikeli hal almış çok zor zamandayız Rabbım yardımcımız olsun sizede geçmiş olsun canm 
tarafından
Çok teşekkürler kalbim ağzımdan geldi gerçekten farketmesek her türlü farkederdim de yani 2 dk sadece ve bu nasıl bir cesaret çok korktum ya
0 oy
tarafından

Anam bir bu kalmıştı Allahim onları bildiği gibi yapsın inşallah bir defolup gitmediler güzelim ülkemi mahf ettiler :angry:

tarafından
Gerçekten şükürler olsun herşey öyle sanıyelıktı ki neye uğradığımı şaşırdım bundan sonra elimi bile çekmem arabadan asla
(8,259 puan) tarafından
Gastamonuluuu son postuma bak senin de fikrini alaym kaldircamm
tarafından
Bakayim canım hemen darkçım ☺
(8,259 puan) tarafından
Çok enteresan şeyler olii
tarafından
Bence de çok tuhaf ama tesadüfen olamaz var bir şey ☺
0 oy
tarafından

Tokat gibi küçük şehir bile Suriyeli kaynıyor parkta  bırak çocuk oynatmayi oturmaya yer yok onlardan;)

tarafından
Ya nasıl cesaret bebek arabasını almak gerçekten
0 oy
tarafından
Allah korumuş Allah göstermesin 
tarafından
Amin amin Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Fuarda mı oldu olay
(2,863 puan) tarafından
:))) kiz gozde. Bende diyorum gözdenin bir ayak konyadaymis:)))
tarafından
Fuar ızmırındırrrr yaaa lutfeeen :D
(2,863 puan) tarafından
Senin yüzünden o günden beri kadın cinayeti videoları izliyorum.  Kriminal falan :/
tarafından
Aaaaa kanın dondu dimi tugba ama
(2,863 puan) tarafından
:/ donmaz mi parka çıkmaya korkuyorum Allah esirgesin ya. Şans eseri yaşıyoruz ona emin oldum
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun ya. Orası tam suriyeli yatağı gitmemek lazım aslında.  Ama kendi memleketimiz yani :/
tarafından
Ya bizde ulaş dişlerden dolayı rahatsız olunca onun sevdiği şeyler yapalım hani mutlu olsun istedik ordalo havuz büyük olunca içinde ki kuğular filan hiç tahmin edemedim hiç
(2,863 puan) tarafından
Kiz insanın aklına mi gelir böyle bisey.  Allah esirgesin canım
tarafından
Amiiin bir kaç gün de hiç kendim dışarı çıkabileceğimi düşünmüyorum şimdi bile kahve içmeye çıktık eşim gel seni sevdiğin kahveciye götüreyim dedi öyle ağladım ki oğlumu evde bıraktım annemlere korkudan
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Ayyy geçmiş olsun canım yaa :( çivisi çıktı ülkenin ya defolup gitsinler artık
(7,448 puan) tarafından
Saçmalama seninle ne ilgisi var kuzum insanlar bi tuhaf çivisi çıkmış iyi ki bişey olmamış ya
tarafından
İyi ki gerçekten kelimelerdir yetmiyor yaşadığıma
(7,448 puan) tarafından
Yetmez tabi canım kolay mı yaa
tarafından
Şimdi eşimle dışarı çıktık dedi gel biraz sevdiğin kahveciye gidelim diye dedi oğlumu dışarı çıkarmaya korktum evde annemlerle bıraktım bir kaç gün kendi başıma dışarı çıkabileceğimi düşünmüyorum
(7,448 puan) tarafından
Sakin ol canım sakin bi sakinleş iç kahveni mis gibi
0 oy
tarafından
Acaba çanta yı mı çalmak istediler ki göz göre göre bebek çalmakta ne oluyor ya bir defolup gidemediler

Verilmiş sadakanız varmış canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 
tarafından
Yok arabayı bide götürmüşler 10 adım vardı nerdeyse saniyelik oldu herşey çantam takılıp dönmesem meler olurdu belkide bilemiyorum öyle korktum ki hiç böyle birşey tahmin etmedim havuza bakıyordu çcocuk ne ara tuttun da aldın
0 oy
tarafından
Keşke esin ve senin sokunuz geçtikten sonra Allah yarattı demeden ağız burun dalsaydiniz sunlara
tarafından
Merak etme hicbisey olmaz polisler illallah etti bunlardan heryerde suriyeli olayları olduğu için kavga anında müdahale etmiyorlar iyice Bi dövün sonra bize verin diye... 3 hafta önce bizim arka sokagimizdaki kumrucuda 2 kız oturuyormus yoldan geçen 2 suriyeli ******** bunlara bakarak masturbasyon yapmış kızlar çığlık atınca bütün çalışanlar bu pislikleri kovalamis benim evin on tarafı ana cadde orada sıkıştırdılar sapık vs diye bagirinca calisanlar bi anda 50 60 kişi Allah yarattı demeden girişti bunlara esim taciz olayini duyunca evden fırladı 20 dakika boyunca önüne gelen daldı bunlara polis geldi bunlar dayak yerken hicbir polis bunlara mudahale etmez merak etmeyin biraz daha dovup hincinizi alin sonra bize verirsiniz deyip oturup sigara kahve içtiler suriyeliler bayilinca o zaman teslim aldilar
tarafından
O an hiç o kadar akıl edemedim hem oğlumu hem eşimi düşündüm bağırdım çağırdım keşke saldırsaydım havuzda boğardıl sağ çıkamazlardı bayılmayı geç
tarafından
Canım o an haklı olarak soka girmişsin ben olsam bende belki o an akıl edemezdim çevredekiler keşke tutsaydı onları sizinde sokunuz geçince sağlı sollu girişirdiniz mantar gibi her yerde türedi pislikler
tarafından
Çevredekilerde geldi kimse önce ne olduğunu anlayamadı ben bağırıp çağırınca sonra küfürler duydum bir işte Allah bidaha yaşatmasın şuan kendim çcocugumla dışarı çıkmaya korkuyorum orada kameralar varmış yarın polise ıfade vermeye gideceğim bakalım bulurlarsa ne çıkarsa
tarafından
İnşallah biseyler cikar cnm ceza almamaları bile bulup ağız burun dalın akılları başlarına gelir
0 oy
(122 puan) tarafından

Bazı yorumlarda Suriyelileri neden ayiriyorsunuz? Onlarda insan ayrımcılık  yapmayın Diye yazanlar görsünler bak. Çocuklarımızı kaçırıyorlar kadınlarımızı taciz ediyorlar. Bize zararlarindan başka faydalarını hiç görmedim! Memleketimde istemiyorum! Savaşları bitmedi mi kaç yıl oldu. Çöktüler ülkeme. Açık ve net nefret ediyorum ! Ayrım diyin ne derseniz diyin ! Sevmiyorum ! Hep kötü şeyler duymaktan bıktım. Parka gidilmiyor hastanelere gidilmiyor. Birde dik dik bakıyorlar. Bari utanın biraz saygılı olun ne bileyim. Çete gibiler. Bunlara ayrımcılık yapmamak mümkün mü? Ayy sinirlendim . Her yerdeler yaa yarısından çoğu kaba dayı , artist. Tepemize çıkaranların Allah belasını versin ! 

tarafından
Öyle diyen insanlar yüzünden bu haldeyiz ya işte belki bu gün de benim evladıma olacaktı Allah korusun dilime taş toprak bir anneye olacaktı belki öbürsü gün başkalarına olacak bu durum gerçekten ben dışarı çıkmaya korkuyorum şuan oğlumu dışarı çıkaramayacak bir süre bu korkuyla
(122 puan) tarafından
Kendi topraklarımzda dışarı çıkamıyoruz nasıl bir duruma geldik? Daha bunlar iyi günlerimiz. Bu ülkeyi sahiplendikleri kadar keşke kendi topraklarını sahiplenip savaşsalardi böyle olmazdı. Hiç değilse şehit olurlardı. Onun bile yüceliğini bilmez bunlar korkaklar. Burda artistler.
0 oy
tarafından
onlarin kulturleri bizle hic uyusmuyor, herseyi yapabileceklerini zannediyorlar.. cocuggunu kacirmadilar ama yaa arabayi surmek istediler ya bisi.. hadleri varmis gibi sormadan kendilerininmis gibiler.. 
tarafından
Herşeyi hadleri biliyorlar adi kopekler çocuk götürmek nedir ya sen kimsin oç
0 oy
(122 puan) tarafından

Bazı yorumlarda Suriyelileri neden ayiriyorsunuz? Onlarda insan ayrımcılık  yapmayın Diye yazanlar görsünler bak. Çocuklarımızı kaçırıyorlar kadınlarımızı taciz ediyorlar. Bize zararlarindan başka faydalarını hiç görmedim! Memleketimde istemiyorum! Savaşları bitmedi mi kaç yıl oldu. Çöktüler ülkeme. Açık ve net nefret ediyorum ! Ayrım diyin ne derseniz diyin ! Sevmiyorum ! Hep kötü şeyler duymaktan bıktım. Parka gidilmiyor hastanelere gidilmiyor. Birde dik dik bakıyorlar. Bari utanın biraz saygılı olun ne bileyim. Çete gibiler. Bunlara ayrımcılık yapmamak mümkün mü? Ayy sinirlendim . Her yerdeler yaa yarısından çoğu kaba dayı , artist. Tepemize çıkaranların Allah belasını versin ! 

Sonumuz hayır ola ..

0 oy
(23,459 puan) tarafından
Defolup gitseler keşke 
tarafından
Bu millet bu aklı taşıdıkça asla asla asla gitmezler hayta bizi bile gönderirler bizi bile
(23,459 puan) tarafından
Sessiz istila kısa filmlerini izlemediysən izlemeni tavsiye edilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 513 göst.
26 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 694 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 763 göst.
8 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra2101 (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,177 soru

24,179,232 cevap

336,253 kullanıcı

...