0 oy
1,078 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bir ay önce bizim çapraz daireye bi kadın taşındı.  Dul ve tek başına  yaşıyormuş.  Benim eşim de çoğu zaman gündüz evde olur gece çalışır.  Birgün kapı çaldı bu kadın ayağında şort ve atletten farkı olmayan bi tişörtle kapıyı çaldı.  Eşim açtı kapıyı.  Patates istedi . Eşim utancından hemen içeri girdi patatesi verdim gönderdim.  Bi saat sonra elinde bir tabak yemekle gelmiş.  Eline sağlık dedim . Neyse bi kaç gün geçti eşimin gelmesini bekliyordum balkonda . Bide baktım ki elinde iki poşet eşimin arabadan inmesini bekledi . Eşim indi eşimden yardm istedi oda asansöre kadar taşımış.  Tabi çok sinirlendim . Sonra bir kaç gün geçti yine geldi esin evde mi diye sordu hayırdır dedim otoparkın kumandasını bulamıyorum zahmet olmazsa açsa diye . Bende sinirlendim.  Eşim müsait deil nerde olduğunu bilmiyorum ben dedim . Ama çok sinirlendim . Karşı komşumu gördüm geçen gün bana dedi ki çapraz komşuyla çok samimi olmayın tekin biri deil dedi . Kaç gündür sinirden patliyorum.  Çok mu abartıyorum acaba  . Bidaha ki sefere nasıl davransam bilmiyorum.  Hamileyim ve bu binaya yeni taşındık . Elimden gelse taşınacam ama neredeyse imkansız.  Abartıyor muyum sizce ? 

28 Cevaplar

0 oy
(230 puan) tarafından
Bence abartıyorsun ve kadının ayayını denk alması lazım bizim bir komsu anlatmıştı aynı durumda işte üst komşusu dul bir kadınmış devamlı gelip gidermiş kocası uyurken bakkala gitmiş kadında evdeymiş bir gelmişki Kadın yatak odasında kocasının yanındaymış 
tarafından
Tepkimi koymalıyım o zaman .
(230 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bir dönemdeyiz ki kimse evli mi bekar mı umursamıyor
(230 puan) tarafından
Evet öyle bir hata yapmış
(230 puan) tarafından
Hayır kız kocası uykudan uyanmış bağırmaya falan başlamış senin benım odamda ne işin var diye sonra elif abla gelmiş işte niye eve alıyorsun ben evdeyken diye kavga etmiş onunla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz ben simdiye yolmustum sen abartiyormuyum diyorsun
tarafından
Yakinda yolarım az kaldı zaten
tarafından
Esine soyle otoparki acsin dediginde senin baska yardim alacsgjn kimse yok mu habire kapimiza geliyorsun deyip tersle. Asansore kadar da gecen gun esyalari tasitmissin bi suru soylendi esim. Sevmez oyle seyleri de. Tasiyabilecegin kadar sey al bidaha de. Birdaha gorup duysrsan yoneticiye cikicam de . Kocam hic sevmez oyle seyleri de. (onu one sür)
tarafından
Artık tepkimi koyacağım.  Zaten eşyası görünürde fazla değildi iki posetti  marketten kapının önüne kadar getiren asansöre kadar da taşırdı
tarafından
Sinir oluyorum bolelerinee
0 oy
tarafından
Hayır kesnlikle abartmiyorsn o kızın sacni başını yolasım geldi kocanida uyr hiç Bi şeklide muhatap olmasın kadında uyar gerkirse
tarafından
Eşim utangaç biri zaten hiç sevmez öyle  insanlarla konusmayi
tarafından
Ay kız bizm burda da var yönetici dul numaramı verdm bisey olursa bana mesaj atsın diye hala eşime atar delirym valla anlıyorum seni ama bu karılar seytan
tarafından
Aynen yaa bizden uzak allaha yakın olsunlar
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Tepkini göster babanın kızı değil sonuçta anlamıyorsa benimle ve eşimle muattap olma de eşinden ne olursa olsun konuşmasın ben olsam kıyamet koparırım şahsen içinde kötülük yoktur eşinin ama dünyanın çivisi çıkmış canım 
tarafından
Artık neler duyup neler görüyoruz.  Herkesten herşey beklenir
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bu zmnda kimseye guven olmuyo canm ben olsam acmam kapiyi esine de soyle muhattap olmasin 
tarafından
Ben açmasam bile kapı çalar çalmaz kızım kosuyo kapıya evde olduğumu bilir yani
(1,421 puan) tarafından
O zamn surat as canm bisy istiyosa yok de ve bi daha esini sorarsa ters cvp ver
0 oy
tarafından
bence evde değil nerde olduğunu bilmiyorum dememeliydin kusuruma bakma yanlış anlama apartman görevlisi varsa ona bildir eşimden isteme biz sevmeyiz öyle şeyleri insanlarla hep mesafeliyiz deseydin belki yüzü kızarır bidaha istemezdi
tarafından
Bidaha isterse öyle soyleyim
tarafından
hatta kadını yakın takipte kal yine sen bilmeden görmeden gelmesine yakın durup beklerse yada görünmeden eşine yaklaşıp yardım isterse o zaman anlarsın demekki niyeti kötü bak komşuda uyarmış zaten
tarafından
Evet komşu uyarınca kötü oldum zaten
tarafından
kötü olma kuzum güçlü ol bu zamanda dulu evlisi cocuklusu kalmadi dikkat et çevrene panter kesil valla benim başıma geldi soktayim yani sadece dul değil evlilerde rahat durmuyor
0 oy
tarafından
Okurken ben sinirlendim valla ne munasebet pislik kadin mutlaka tepkini koy mesafeni koru derim
tarafından
Öyle yapacam artık:(
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Yaaa bak sen edepsize bide arabadan inmesini beklior esinin yuz verme selamda verme devam ederse agzina yuzune iyi bir tukur kopek evki barkli adamdan ne beklior kocanada soyle konusmasin kapiya geldginde kapiyi acma ustum musait degil birsey mi istiosun de yolla
tarafından
Öyle yapacam artık.  Sinirlerim tavan yaptı
(5,908 puan) tarafından
Gerizekali iste durup dururken insanin huzurunu kaciriolar
(5,908 puan) tarafından
Evinin icine sakin sokma bak bir kere soktun mu daha basa cikamazsin
tarafından
Zaten çok korkarım öyle tanımadigim birini eve sokmaktan
(5,908 puan) tarafından
Sen canini skma gerekeni yaparsin zaten birsey gordugunde aman ayip olur aman su oluru sakin dusunme ne gerekiorsa oyle yap
0 oy
tarafından
Getirdigini de yeme. Alma da. Esim baskasinin yaptigi yaptigi yemegi yiyemiyor sevmiyor de tersle ya
tarafından
Kim olursa olsun yiyemem zaten . Allah günah yazmasın ama içim almiyo başkasının yemeklerini
tarafından
Esim yemez se. Cope gidiyor yazik oluyor getirme de. Gecen getirdigini de yemedi de. Bilerek oyle soyle
0 oy
tarafından
Uzak tut gerrkirse azarla kapat kapiyi suratina 
0 oy
tarafından
Bence hiç bişeyini kabul etme eşinlede konuş açma ona kapiyı da selam da verme ben olsam asla muhaddap dahi olmazdim zaman çok degişti canım artık bekarları birakmiş lar evlilerden medet umuyorlar Allah islah etsin Boyle şeyleri bu aralar çok duyuyorum dikkat et 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Ben okurken çok sinirlendim. Kadın kapına geldiğinde sert bir şekilde konuş  bence kancayı  birine takmak istiyor belli  pislik
0 oy
(68 puan) tarafından
Ne abartması be yavrum kadın resmen kaşınıyor ne demek yahu esin evdemi bilmem ne onu o kapının önüne paspas gibi sererim ben ne insanlar var biz komşumuzun eşine karşılaşınca selam dahi vermeyiz yanlis anlasilir diye insanlar iyice laşgalaşmış
0 oy
tarafından
Yo abartmiosun canm.Bole yılışık kadınları sewmiorm.Eşin egerki karsilik vermiosa onu sAKIN uzme bu konuda.Kadına bigun sole ben yilisik insan sewmiorm komşularla gidip gelmeyi de sewmiorm esimde hoslanmio bu durumdan de.Yoksa yakanizi zor birakir canm.
0 oy
tarafından
Abartmisyorsun cnm tepkinin koy komşuna karşı 
0 oy
(350 puan) tarafından
Ayy cildirdimmm saçmalama hemen tepkini koy canım yoksa iyice arsizlaşır koca rahatsız oluyor gelmenizden sürekli bı daha bizi rahatsız etmeyin de pislik kadın
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Abartı değil kuzum ağzının payını verin açmayın kapıyı muhatap olup samimi olmayın sende eşin de o kapıya gelmeye devam etmesin niyeti kötü belli canım 
0 oy
tarafından
Ben ve abartmıyorsun az bile yapıyorsun 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bence abartmıyosun canım tepkimi  koy eşinlede konuş pek oralı olmasın şimdilerde kendilerini akıllı samnan zavallılar evli erkeklere dadanıyolar
0 oy
(2,953 puan) tarafından
Abartmiyosun cnm bu nwymis ya esine kur yapiyo sert bi dille uyar ayagina den kalsin sortla gelmek nedirya bide bekliyomus esini tovbe yarabbim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 549 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 489 göst.
16 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Anneler_gurubu 789 (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 509 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,601 soru

24,060,946 cevap

330,145 kullanıcı

...