Bir ay önce bizim çapraz daireye bi kadın taşındı. Dul ve tek başına yaşıyormuş. Benim eşim de çoğu zaman gündüz evde olur gece çalışır. Birgün kapı çaldı bu kadın ayağında şort ve atletten farkı olmayan bi tişörtle kapıyı çaldı. Eşim açtı kapıyı. Patates istedi . Eşim utancından hemen içeri girdi patatesi verdim gönderdim. Bi saat sonra elinde bir tabak yemekle gelmiş. Eline sağlık dedim . Neyse bi kaç gün geçti eşimin gelmesini bekliyordum balkonda . Bide baktım ki elinde iki poşet eşimin arabadan inmesini bekledi . Eşim indi eşimden yardm istedi oda asansöre kadar taşımış. Tabi çok sinirlendim . Sonra bir kaç gün geçti yine geldi esin evde mi diye sordu hayırdır dedim otoparkın kumandasını bulamıyorum zahmet olmazsa açsa diye . Bende sinirlendim. Eşim müsait deil nerde olduğunu bilmiyorum ben dedim . Ama çok sinirlendim . Karşı komşumu gördüm geçen gün bana dedi ki çapraz komşuyla çok samimi olmayın tekin biri deil dedi . Kaç gündür sinirden patliyorum. Çok mu abartıyorum acaba . Bidaha ki sefere nasıl davransam bilmiyorum. Hamileyim ve bu binaya yeni taşındık . Elimden gelse taşınacam ama neredeyse imkansız. Abartıyor muyum sizce ?