0 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından
 Bıraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın şimdiden:))) 

Biz 2 katlı mustakil evde oturyorz alt katta kayınvalıdemın ust katta biz. Kayınvalıdemler koyde duruyor. Gorumcemin kızıda 3senedşr alt katta kaldı okula burdan gttı geldı. Unıversiteyı kazanamadı  bu sene dershaneye gdecek. 18 yasında sorumsuz dagınık bır kız. İçtıgı su bardagnı ble brakır arada bir kayınvalıdem glıp temızleyıp gderdı kadın da bıkmstı sureklı onun arkasnı temızlemekten. Bu sene artık son dye evlerimi temızleyıp kapımı ckıcem dedı yeter bnde yaslandım dedı. Evlere dogalgaz dosendı temızlıfı yapıldı hersey esyalar fln yıkandı yerlestırdık kapattık.gorumcemin kızı ıkı gundr gelmıs asafıda klıyomus ne benim ne eşimin nede kaynanamların haberı yok kımseye demedi. Gorumcemde kaynanama demems bu senede klcak dye. Kızda anahtar var gırıp cıkıyo zaten. Dün aksam alt katın penceresnı acık gorunce eşim inip bkmıs karşlasmıslar. Esımde demıs haber verseydın gldıgnı o da rahatsız etmek istemedim demiş. Kayınvalıdemle konuştuk bende dedim anne ıkı gundur asagda klıyomus hiç demedi bna da dayısınada dedım. o da niye haber vermıyolardye kızdı halıyle çünkü bu sene durmasnı ıstemıyordu cok dagınık ve evi pis bıraktıgı için 3 senede  elektrik faturasını ble dogru duzgun yatırmazdı babası ya eşim ya kayınpederim oderdi onlarda bu yuzden istemıyorlar artık acaba dyorm soylemesemıydm evlerinde kaldıgını benden duymasalarmıydı. Evlerını bana emanet ettıklerıni soylerler sureklı  o yuzden soledim bende bilmelerı gerekıyor dıye düşündüm.  

8 Cevaplar

0 oy
(4,583 puan) tarafından
Soyleneyip napcan ki onun evi sonucta
(4,583 puan) tarafından
İyigene cikarmamis.bazi.insan nemrutluk.yapar çıkarır bence o uyarır kızını sen dahasona karışma söylenen iyi olmuş gel kizinjn arkasini topla der gerçi demesine de gerek yok çok mu uzak ki köy bı günde iki günde hayvan ölmez baba bakar o kadarcik
(415 puan) tarafından
Kız temizleyemıcek gibi degıl kı kapı gbiı guclu kuvvetli yanı ben 30yaşında kucuk klırım yanında tıp olaraktan. Sadece üşengeclıgınden ypmaz. Ben zaten bundan sonrasna karısmam artık
(4,583 puan) tarafından
O zaman kızının huyunu bilen peşine düşecek bacım yapmiyorsan alırım buraya dicek şahsen ben olsam ya gider temizliğini yaparım arada ki yapmam yapacak yapmıyorsa gelecek dizimin dibine öyle iş yok benim de iki kızım var öyle olmasınlar istiyorum kimseyi kınamak istemem o yüzden korkudan ama büyük arıza çıkarırım yani öyle davranışlarda kendilerine laf soyletmeye yer birakmicaklar tamam hepimiz yaptık tembellik anamızın evinde ama anasının evi başka tek durduğu yer baska
(415 puan) tarafından
He işte kayınvalıdemde dıyokı babalarının evinde yere bir kül tozu düşürmeye korkarlar. Babadan korkuya elınden suprge dusmz dıyor. Burası emanet ev burda nıye ypmıyor madem dıyor. Orası ev burası deglmı dıyor. Cnku orda sıkıyı gosterıyor babası burda rahat
(4,583 puan) tarafından
Aslında daha iyi yapması lazım orda ama işte dicen o zaman baba goruncek arada anayla olmuyor demekki
-Reklam-
0 oy
(7,270 puan) tarafından
Söylediğin iyi olmuş canım sonra sana dicekler demedi diye haberleri olduğu iyi olmuş fatura çok gelecek senden bilecekler su çok gelecek sana dicekler böylece sen kendini temize çıkardın boşver takma görümcenij yaptığı ayıp kızına o dicek kaynanan da toplamasın anasına desin gel kızının g..tünü topla diye 
(415 puan) tarafından
Anası cobanlık ypıyor koyde bırsuru hayvan fln 3senedr ıkı kere zor glmıstır. En azından benım üstumden yuk klktı yani kadın evınde ıstemıyor cnku bnyoda saclarnı tarar dokulur onlsrı ble toplamaz.
(7,270 puan) tarafından
Tövbe bir tane de bende vardı öyle benimde aynı görümce kızı dokunmazdım valla kaynanam yaşlı haliyle benden utana utana toplardi o nerden cikarsa ilk o girerse temizlemek için çok zor valla görümcem çalışırdı aksmaa kadar birşeyden haberi olmazdı şimdi anlıyorlar bizim neler çektiğimizi kızıyla kendisi kaldı o yüzden seni ve kaynanani anlıyorum Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda gider evine
Kilidi değiştirin aklıma o geliyor bı tek
0 oy
(9,610 puan) tarafından
İyide elinden anahtarı niye almamışlar,keske kaynanan kızının yüzüne deseydi istemiyorum gelmesin eve bakmıyo temizlemiyo deseydi veya giderken kilidi degisseydi 
(415 puan) tarafından
Kayınvalıdem kalp kırmaktan cok korkar yani dıyemez asla oyle birsey. İsteyemez ble
(9,610 puan) tarafından
Ama eger öyle pisin tekiyse kadına da yazık evini kirletiyo ki bunu söylese kalp kırmak değil ki sonuçta olmayan biseyi soylemiyo doğruları söyleyip evine girmemesini istiyicek,ben bile annemlerin 7 24 evde olduklarını bildiğim halde arayıp sorarım anne müsaitmsniz gelmeyi düşünüyoruz diye,yani görümcenin de bi icazet alması lazımdı sonuçta boş ve emanet ev,kızı oradayken eve bise olabilir Allah korusun yangın çıkabilir hırsız girebilir kızın kendine bise olabilir bu sorumluluguda kimse almaz,her ne kadar babaannesinin evi de olsa kalabilirmiyim edebilirmiyim diye izin alması lazım
(415 puan) tarafından
Aynen oyle kayınvalıdemın de takıldıgı sey bu madem bu senede duracaksın nıye haber vermıyorsn klıcam dye bu ne rahatlık yolgeçen hanımı sankı. Annesinin demesi lazımdı o ble dememis kaynana bnden duydu şuan
0 oy
(1,980 puan) tarafından
Söylemem normal canım görümcenin annesine söylememesi anormal yani sen söylemeseydin belki kayinvalden kızardı niye haber vermedin evi sana emanet bıraktım diye birde evin eşyalarına falan bir iş gelir bir şey olur sonra senden bilirlerdi en azından sen söyleyip sorumluluğunu atmışsın 
(415 puan) tarafından
Aynen cnm bnde ole dusunuyorm. Cnku kadın ustune basa basa bu sene evıme kımseyı koymucam dedi. Asagda o kadar iş guc temizlik yapıldı kıtaplarına varasıya kdr kayınvalıdem ayıkladı
0 oy
tarafından
Yooo iyi yapmışsın söylemekle 
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Nereye kadar saklayacaktin ki
(415 puan) tarafından
Aynen öyle basta pişman oldum ama bundan sonrası onlara klms ben gelınlerı olarak uzerime dusenı yptım
0 oy
(1,570 puan) tarafından

Aynısının tıpkusı kuzenim vardı annemlerde kaldı 1 yıl staj vs dershane donemi Allahim kalktıgı yatagı toplamaz eve gelır el yuz yıkamadan sofraya oturur coraplarını leş gıbı kokar bır yıkayım degıseyım yok burnumuz kırılırdı makyaj malzemeleri heryerde sac tarar banyo kıl ıcınde en son erkek kardesım dedı bu ne pıslık lan burası da ev dedı :D bıdaha kalmadı

(415 puan) tarafından
Tam gorumcemın kızıda oyle yedıgı seylerı ble cope atmaktan acızdır yanı
(415 puan) tarafından
Ay aynısı vallahi ya :))
(1,570 puan) tarafından
şaka gibi geliyordu boyle mal mal bakardım annemlerde denk gelince :D Ben amcamda teyzemde falan kalınca dıp kose temızlıge girerdim nerdeyse be :D
0 oy
(23,465 puan) tarafından
Valla sen desen Görümcenle kötü olursun kayinvaliden desin anneannesi sonuçta kızım yaşlıyım kalıyor madem evi temiz tutsun ben onun arkasını bu yaşta toplayamaz desin zor bir şey değil 
(415 puan) tarafından
4 yıllık evliyim 4 tane gorumcem var dha hiç birine tek laf etmedm onlarda bna etmedı. Karısmam zaten ne gorumcrme nede kızına brsey derım. Herkes kendi dogurdugndan sorumlu bacım kayınvalıdem uygun bır dılle konussun artık yani bundan sonrası onların arasında
(23,465 puan) tarafından
Kesinlikle. Demeli bence yani koskoca yaşlı başlı kadin eşsek kadar kızın arkasını toplasın yazık valla
(415 puan) tarafından
Vllahi cok topladı bnde şahidim yani bıktı artık kadın kızda artık br uyarılmayı hakedıyor. Başta kımse yok dye alıstı rahatlıga

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 390 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Leila4343 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 378 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 314 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eyvallah (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 949 göst.