0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnanın çevremde benim gibisini duymadım 9 haftalıkken de böyleydi gece 5 kere kalktığımı bilirim. 30. Haftadayım uykuya dalmadan 4 kere gittim. Bir de uyuyunca 2-3 kere en az kalkmalıyım. Benim gibi olan var mı :(

3 Cevaplar

0 oy
(1,758 puan) tarafından
Ben kesinlikle kendimi gördüm valla artık bıktım yani :) ve her gittiğimde de yapıyorum yani. Ben doktora gittim enfeksiyon yokmuş. Acaba mesaneyi mi boşaltamıyoruz?
tarafından
Valla bilmiyorum ama kendimce tıbbi yorum yapıyorum acaba benim mesanem rahme daha mı çok yakın falan diye :D :D umarım bebeğimizin uykusu iyi olur da çektiğimize değer :)
(1,758 puan) tarafından
Umarım bu arada benim bebeğim de erkek ve kasımda doğacak. Siz neler aldınız? Bebek odasını aldınız mı? Bebek arabası vs? Kıyafetlerin ne kadarını aldınız? Hangi kıyafetlerden ne kadar aldınız? Bebek bezi, bebek yağı, şampuanı vs. Kaçıncı haftada yıkayacaksınız kıyafetleri?
tarafından
Yok henüz almadım yakınım biraz bebeğinin küçüklerini verdi onlardan birkaç tanesini ayırdım düzenledim, dolabıma düzenleyiciler aldım. Almam gerekenlerin listesini yaptım. Yani almaya hazır hale geldim şuan:D birkaç haftaya topluca almayı düşünüyorum. Bazıları çok erken hallediyor ama ben acele etmedim. Bebek arabası ve puset bence çok lazım. Bebek arabasına eşim erken diyor ama onu dinlemem aldırırım. Doğum sonrası yürüyüşe vs çıkarsak çok ihtiyacımız olur. Detay şeyler gibi ama anneler daha çok düşünüyor bunları. Ha bir de şimdilik park yatağını aldık. Civil mağazasından Kraft markalı. Bu arada siz kaçıncı haftadasınız. Kıyafet olarakta yenidoğan almayı düşünmüyorum, 0-3 ay 2-3 takım alırım belki, ya da direkt 3-6 ay alabilirim. Çok hızlı büyüyorlar çoğu kişi giydiremeden büyüyor diyor. Önden çıtçıtlı takımlar çok kullanışlıymış ceket tarzında bebeği yormadan giyip çıkarılan.
(1,758 puan) tarafından
29+4üm şu an. Ben de bebek arabası aldım, park yatak ve bir kaç kıyafet aldım. Akrabalar battaniye verdiler. Ama çok heyecanlıyım her şey alınsın istiyorum. Bir de beni korkuttular agirlasirsin kıyafetleri yıka utule hemen diye. Babam bebek odası alacakti ama erken diyor şu an. Şu an alsak bir ay sonra gelecek. Bir ay sonra da ağırlaşır miyim çocuk erken doğar mı diye hep endişeliyim.
tarafından
Aa çok yakınız :) sağlıcakla gelsinler inşallah. Valla bence yıkayıp ütüleme kısmını ertelemeyin temiz temiz durmuş olur daha iyi. Ben de alır almaz yıkayıp ütüleyeceğim. Hazır olunca kafam da rahat oluyor.
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Ben hiç çıkamıyorum lavabodan :D seninki iyi yine de 
tarafından
Tuvalette uyuklayacağız az kaldı:D
(1,145 puan) tarafından
Geçen ay biraz rahatlamıştım ama şimdi yine başladı. Ne uyku ne bişey kaldı :(
0 oy
tarafından
Bende öyleydim kocama diyordum ben tuvalette yatacam diyordum artık.oyle bikmistim ki cok az gelse bile baskı yapiyordu hemen patlayacak gibi oluyordum.merak etme çoğu kadın yaşıyor bunu fazlasıyla:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 105 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1kalpde_2can (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
7 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,400 soru

24,098,438 cevap

332,230 kullanıcı

...