0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (3,798 puan) tarafından
Bu bilmem kaçıncı korku dolu kürtaj postlarımın artık finali kızlar. Daha dün açmıştım 3 kere kapıdan döndüm olamadım diye. Bebeğimin maalesef kalbi durdu. 1 haftadır bir türlü cesaret edemedim. Anestezi hiç almadım hayatımda ve bu beni çok geriyordu. O yüzden dedim ki anestezi almadan yapayım. Ama dün hastanede sıramı beklerken benden önce giden bayanın bağırmalarını ve sonrasında bayılmasını gördükten sonra hemen gittim anestezili olmak istediğimi söyledim. Bugüne randevu aldım. Tabi benim bu korkum anlatılmaz yaşanır. Bu defa da anestezi alcam diye endişeli bir şekilde sabah gittim hastaneye. Neyse dediler ki sizi ancak öğleden sonra alabiliriz. Ameliyathanede temizlik ve çok acil 2 hasta var sizden önce. Sabah 8:30 bu arada. Yani yine panik yine endişe ve yine bekleyiş olacaktı. Tekrar eve gelip öğleden sonrası bekleyip o sitres durumunu uzatmaya devam edecektim. Sonra doktor bana dedi ki. Sen ilk doğumunu nasıl yaptın? Normal doğum yaptım dedim. Hemde suni sancı alarak dedim. O zaman gel anestezi almadan yap kurtul öğleden sonrayı bekleme dedi. Emin ol o doğum ağrısı yanında hiç bişey dedi. Hocam dün benden önce aldığınız hastayı öyle bağırarak görünce çok korktum dedim. Herkesin acı eşiği farklı dedi. Gel bence uzatma dedi. Zaten rahim ağzına iğne olcan. Sonrasında vakumla çekicem dedi. İşin 5 dk dedi. Sonrada hemen çıkıcaksın buradan dedi. Durumu bana güzel güzel anlattı. Kızlar kabul ettim. Detaylı bir şekilde yapılanı anlatayım. Belki burdan bazı arkadaşlar içinde cesaret olur. Çatala çıktım. Önce bebeğe tekrar baktı ultrason cihazıyla. Ardından vajinaya metal bir alet yerleştirdi açık durması için. Sonrasında rahim ağzına 2 iğne yaptı. Yani o iğne acısı zaten saniyelik. Hani koldan yapınca ne kadar ağrıyorsa acısı aynı. Uzun metal bir alet ile rahim ağzını açtı. Tııkkk diye bir ses geldi böyle kesme sesi gibi. İşte en büyük acı bu. Ama dayanılmayacak hiç değil bana göre. Sonra ordan plastik çubuğu yerleştirdi ve vakumla çekti. Benden çok kan geldi. Doktor 4 tane farklı kalınlıkta çubukla vakum yaptı. Tüm rahmi temizledi. Tamam dedi hepsini aldık. Sonra içimden çıkardı tüm aletleri. Ve hemen ayağa kalktım. Ağrı kesici ve antibiyotik verdi. Ağrı kesici içmedim ağrım yok şükür. Gerçekten kuş gibi hafifledim. Şimdi 1 haftadan sonra rahat bir uyku uyuycam. Alınan bebeğim genetik araştırmaya gönderilecekmiş. Sonucunu 3 hafta sonra alacakmışım. Rabbim bir daha yaşatmasın. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bunu da yaşadım demekki yaşayacağım varmış....

7 Cevaplar

0 oy
(8,299 puan) tarafından
Onunla geçmiş olsun canım basin sağolsun cennette seni bekleyecek inşallah Allah bir daha yaşatmasın 
(3,798 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm. Amiiinn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Allah bir daha sağlıklı şekilde nasip eder inşallah 
(3,798 puan) tarafından
Amiiiin inşallah cnm çok sağol
0 oy
(5,129 puan) tarafından
Geçmiş olsun geriden gelen hamilelikmi cnm bugun açmıştınyaa post 
(3,798 puan) tarafından
Sağol cnm . kalbi durdu bebeğin 8+4 de cnm
(5,129 puan) tarafından
Allah'ım sabır versin inşallah bı daha hamile olursun sağlıkla nasip olur
0 oy
(1,743 puan) tarafından
Başın sağ olsun canım ❤️ inş rabbim başka evlat acısı yaşatmasın ❤️
(3,798 puan) tarafından
Amiin cnm. Allah razı olsun
(1,743 puan) tarafından
Cümlemizden inş canım ❤️
0 oy
(5,429 puan) tarafından
Okurken belim agrıdı ya. Geçmış olsun cok. 

Hiç kürtaj olmadım olacakların da.yardımcısı olsun
(3,798 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm. Allah yaşatmasın hiçkimseye
0 oy
(2,877 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.  Rabbim tekrarını yaşatmasın 
(3,798 puan) tarafından
Amiiiin cnmm
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun şükür kurtulmussun ama anestesiz kürtaj olmakta büyük cesaret gercekten 
(3,798 puan) tarafından
Sağol cnm. Hemde ne cesaret. Dünkü o manzaradan sonra nasıl gözümü kararttım yaptım ben bile anlamadım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 325 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 328 göst.
0 oy
1 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,507,031 soru