0 oy
168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Mrb anneler oğlum 24 günlük doktora gittim göbek fıtığı var dediler 1 yaşına kadar müdahale edilmiyormyuş oğlum çok huzursuz kakasını gazını yaparken çok zorlanıyor ve ağlıyor karnına masaj yapıyorum onada izin vermiyor çok ağrısı var  nasıl rahatlata bilirim bilmiyorum karnıda şiş gibi konu hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olun lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gaz ve kakasını yapamadığı için karnı şiş olması çok normal. Bi havluyu ısıt biraz karnına koy az bekle ardından masaj yap rahatlatır inşallah. Yakma ha çocuğu ısısını iyi ayarla :) 

Göbek fıtığı da geçiyo kendiliğinden genelde. Benim büyük oğlumda oldu geçti kendi kendine uzun sürmedi
(3 puan) tarafından
Karnına dokundurmuyor normal mi peki
tarafından
E acıyordur canım ondan. İçin rahat etmezse başka doktora daha götür bakalım
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim iki evladimdada göbek fıtığı oldu doktora götürdüm elleme geçer dediler fakat baska doktor 1 tl yi birseye sar ince şekilde ve onuda yazmaya sar gobegine bagla dedi ve inan ikisinede yaptim 2 hafta bilemedin 3 ve geçti sukur karşı gelen olucak burada ama dene faydasını goruceksin

Sana şöyle soyleyim bende küçükken fıtık olmuş doktorlar elleme geçer demişler ama geçmedi ve ameliyat olmuşum ondan sonra oradaki ebe anneme para baglasaydin duzelme ihtimali yüksek demiş o yüzden uyguladim Allah'ıma şükür geçti 
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim  denemek lazm
0 oy
(692 puan) tarafından
Gaz ve kabızlıktan karın agrısı göbek fıtığı agru yapmıyor canım benim kızın da 2 aylıkken basladı gaz ve sancıyla ıkınmaktan aglamaktan fıtık oldu baya şişti göbek arada göbeğini tülbentte sararak bağladım Dr 1 yaş dedi müdahale edilmez kendiliğinden geçer geçmezse ufak operasyonla tedavi edilir dedi 6 aylıkken düzeldi fıtık gectı göbek indi canım 
(3 puan) tarafından
Kabız değil ama çok gaz yapıyor tek olunca nasıl yapacağımı bilmiyorum dokunmaya korkuyorum
(692 puan) tarafından
Damla kullanıyor musun peki bnm kızda asırı vardı gaz sab simplex kullandım fayda etmedi zinco kullandım onunla rahatladı çocuk baya Dr gaz damlasını deneyerek hangisi yararsa ona devam et demişti damla değiştir istersen Dr sorarak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 446 göst.
8 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Urvetul55 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 537 göst.