0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar şuan 26+2 günlük hamileyim bir tane kızım var digeride kız olacak ilk kızımın esyalarini yıkayıp yeni doğan kizimada giydirecegim söyle diyim ben köyde duruyorum burda makina vs yok ilçede de evimiz var orda makina fln herşey var ve ben oraya sadece isim düştüğü zaman gidiyorum bir iki saat anca duruyorum yani demem o ki şimdiden kızımın kıyafetlerini yikasam ütülesem kaldırsam erkenmi olur daha birde kış geliyor kurumasida zor olur ilerki zamanlrda gidip gelemiyorum da sürekli yıkayıp kadrsam bir kutu gibi birşeye fln olurmu sizce 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yıka ütüle kaldır hiç birşey olmaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
,bari 35 falan yapsanız Şiz bilirsiniz 
(45 puan) tarafından
Bana kalsa bekliycem birz daha ama mecbur kış geliyo sobalı evimiz gel git yapamıyorum sürekli gelip gittikçe yıkıyp kaldırcm
0 oy
tarafından
Şu durumda şimdiden halletmek en iyisi olur. Hazırla bi hurca koy kaldır bence
0 oy
(1,980 puan) tarafından
Bence agirlasmadan yap canım nasılsa evde duruyor bari hazır durur 
(45 puan) tarafından
Ayn canm çünkü sürekli gel git yapamıyorum sobalı ev birde kurumasi fln sıkıntı olur ilerki zamnlari beklesem en iyisi şimdi gelip gittikçe yıkayıp kaldırmak
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Olur bence neden olmasın ne yapalım mecbur yoksa erken derdim de bir zararı olmaz sonuçta 
(45 puan) tarafından
Ayn mecbur olmasam 33 fln beklrim sıkıntı oluyo burda ilcede kalmam gerekir yapmam içinde ne zmn gelip gitcegimde belli olmuyor birde kış geliyor sobalı evimiz kuruması fln sıkıntı olur ilerki zmanlrda
(1,782 puan) tarafından
Canım öyleyse çamaşır makinasını köye taşıtsan nasıl olacak öyle elde bebekle hemde
(45 puan) tarafından
Maalesef cnm sıkıntıli burası  burda elektrik yok panel var panelde kaldırmaz makinayı kışın TV anca çalıştırıyor doğum yaptıktan sonra bı sure ztn burda ilcede kalırım makine vs burda :(
(1,782 puan) tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun
(45 puan) tarafından
Amin canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 296 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hamilebayan2 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hamilebayan2 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 352 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,344 soru

24,070,972 cevap

330,657 kullanıcı

...