0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,832 puan) tarafından
Kızlar dun fark ettim gözünün içi kanlanmış. Sabah hiç bisey yoktu gün içinde olmus ne olduysa. Biraz dağılmış bugün kani doktora götürmeli miym sizce. Ondan önceki günde ben kediyi severken videosunu paylaşmıştım. Annemde bana kızıyor sen çok fotoğrafını videosunu atıyorsun. O kızın başına bisey gelecek diyor. Sizce götürmeli miym doktora yoksa geçer mi kendiliğinden  ??

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Göz kanlanması ile nazarın bir alakası yok canım. Toz almış olabilir. Bir doktora götür. Damla falan verir. 
(1,832 puan) tarafından
Küçük bi ilçede yasiyorm çocuk doktoru var göz doktoru merkezde. Randevu bulmakta zor çocuk doktoruna gotursem olur mu ki acaba ya
tarafından
Yok canım. Çocuk gözden anlamaz. Normal sıradan damla verir gönderir. Eczaneye gitsen bile aynısını yapar canım. Çok mu kanlı? Bir kere benim öyleydi iki gözümünde beyaz yeri kıpkırmızıydı geçer diye bekledim ettim kafama göre damla kullandım ama geçmedi. Sonra doktora gittim iyi ki gitmişim. Damar patlamış kan sızmış.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belkide kediden mikrop kaptı bilemeyiz doktora götür canım göz bu 
0 oy
(9,604 puan) tarafından
Kızımında oldu mikrop kapmış damla kullandık öyle geçti nazar elbet var ama her şeyi de nazara bağlamayın 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Toz kaçmış olabilir gözyaşı damlası varsa verebilirsiniz kuru kalmasın diye yoksa Dr götürün yazar eczaneden alırsınız.gozune bir cisim vs gelmediyse kuruluk olmuştur doktor en doğru şeyi söyler tabi.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 318 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
6 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mert ali (156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,242 soru

24,083,544 cevap

331,330 kullanıcı

...