0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (1,741 puan) tarafından
Kızlar ya arkadaşıyla boyama yapıyorlar mesela kendi bı tane almış boyuyor saniye geçmeden kızın elindekini almak istiyor çekiyor neyse kız verdi baktım bı sn geçmeden yine onun elindekini çekiyor bırakmıyor boyasın yada başka oyuncaklarla oynarken de hep o kadar oyuncak içinden arkadaşı ne alsa onu istiyor çekiyor hiç uyum kurmuyor çok sinirlerim bozuluyor gerçekten artık 

7 Cevaplar

0 oy
(12,045 puan) tarafından
Benimki de öyle 3 yaşında 
(1,741 puan) tarafından
Ya nasıl olacak böyle anlamıyorum ne yapsam düzelmiyor iki saat ağlıyor kararimdan vazgecmiyorum yine ayni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha arkadaşımız olmadığı için bilemedim 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Kızlar ya fikri vercek olan yok mi
0 oy
tarafından
Çok normal çocuklar için böyle şeyler. Sen konuşup anlatmaya devam edicen o da aynı şeyleri tekrarlamaya :)  kaç yaşında  bi de kardeşi varmı? 
(1,741 puan) tarafından
İki buçuk yaşında kardeşi yok
(1,741 puan) tarafından
Yani anlatsam da sanki dovmusum bagirmisim gibi iki saat ağlıyor susmuyor
tarafından
3 yaştan önce bekleme paylaşmasını o da en iyi ihtimalle. 4 yaştan sonra oturur ancak o şeyler. Kardeşi olsa daha erken olabilirdi ama.
0 oy
(2,087 puan) tarafından
3 yasinda oğlum aynı şekilde 
0 oy
tarafından
2.5 yasindaki oglum ayni. Henuz paylasmayi oyun kurmayi birlikte oynamayi bilmiyorlar. Bireysellikten cikamadilar. Bu sosyallestikce zamanla ogreniliyor. Sen guzelce anlatmaya devam edeceksin o da zamanla yasayarak sosyalleserek bunu ogrenecek. Henuz cok benciller ve bu cok normal cok kucukler :)
(1,741 puan) tarafından
Canım zaten anlatıyorum fazla bı beklentim yok yaşından dolayı ama çok ağlıyor ben anlatınca istemiyor kendi bildiği olacak illa susmuyor
tarafından
Su an normal bu yaslarda, buyudukce ogrenecek paylasmayi sosyallesmeyi birlikte bisiler yapmayi.
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Oyun grupları var bir gözetmen eşliğinde yaşıtları ile vakit geçiriyorlar faydalı olabilir bir araştırın.
(1,741 puan) tarafından
Evet canım biliyorum ama fiyatlardan dolayı goturemedim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 244 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,104 soru

24,053,821 cevap

329,816 kullanıcı

...