0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından
Kizlar yan komsu cok ses yapiyor cocuklari filan baya gurultu yapiyor duvara vursammi yoksa vurmasammi bnmde oğlum var ama gurultu yapmaz ama cok eğleniyolar kiyamiyorm ne guzel aile ile zaman geciriyolar ama saat gec oldu ne yapsm

8 Cevaplar

+1 oy
(5,908 puan) tarafından
Valla benim ev gecekondu yan komsumuzla yatak odam tek duvar zamaninda bu oda o eve dahilmis kaynanamlar birlik oturmuslar  yam komsumjzda amcasi oluor gece gec yatar adamla karisi buyuk kizi bagira bagira konusuorlar sesleri direk bizim odada sabahta kucuk kizlar okula gitmek icin kalkiolar onlarda bagiris cagiris bir rahat vermiolar kac defa uyardik hala ayni sen ne kdr uyarsan degismicek canim ozellikle evli olan bir kizi var o geldiginde biz oturma odasinda yatioruz o kndi evine gidene odr sanki bilerek bagirior gibi artik biktik uyarmaktan dusunce olmayan insani ne kdr uyarsanda bos anlayacagin
(297 puan) tarafından
Yok suan uyarmadim ama esim gecen hafta duvara vurdu bu hafta yine ayni degisen bisey olmadi ben pek rahatsz olmuyorumda oğlm uyaniyor
(5,908 puan) tarafından
Valla benim uykum cok hafif canim hemen uyaniorum eger fayda edecegini dusunuosan duvara vur canim
(297 puan) tarafından
Cocuklara kiyamadim cok eğleniyolar babasiyla annesiyle olmazsa gündz anneyi uyaririm bizde tanimiyoruz yeni tasindilar binaya cok gurultu yapiyolar bnm cocuklar 11 den sonra ses kesilir 5 aylik oglum var o bile cok ses cikarmiyo
(5,908 puan) tarafından
Aynen canim yarin tatli bir dille uyar bakalim insaAllah anlayis gosterip dikkat ederler
(297 puan) tarafından
Hayret ediyorm bizim komsularin cogu yasli orta yasli kimse ses cikarmiyo ama az kaldi uyarcam ben
-Reklam-
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Vur gitsin  canm saat kaç olmuş yani 
(297 puan) tarafından
Sustular canim
(297 puan) tarafından
Vurdum valla cocuk oynuyodu bende baardim yeter be saatten haberiniz varmi diye kesildi ne bicim aile bunlar yaaa
0 oy
(37 puan) tarafından
Vur canım bu saatte ne gürültüsü benim üst komşumda öyle gece uyuyamiyoruz bile kızımın uykusu da çok hafif hemen uyanıyor bende çok gürültü olunca geç saatte tavana vuruyorum çubukla 
(297 puan) tarafından
Ses kesildi kiz ama varya bazen sabah 6 da oğlunun sesi geliyo oyun oynuyo bebe uyumuyo :))))
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Duvara vurma canım yarın gider durumu güzelce izah edersin bebeğim küçük seslere hemen uyanıyor dersin şimdi vursan bu sefer durduk yere inada bindirebilirler benim de üst katımda 4 yaşında bi Nisa var çok hareketli şımarık ama çocuk laftan anlamaz ki komşumu da çok seviyorum biz de alıştık zaten 
(297 puan) tarafından
Vurmadim aynen kadinla konusucam yarn böyle olmaz aslinda dusunmeleri lazim yani
(13,671 puan) tarafından
Tabi ki olmaz canım ama işte söz konusu çocuk olunca olabiliyor laftan anlamazlar ki
(297 puan) tarafından
Anne baba demesi lazim uyuyalm diye hem cocuk uyuyarak büyür daha cok kücükler
0 oy
tarafından

Valla bizim yan komşu saat 9 da kavgaya başlar yatana kadar devam ederler ama huyları pis olduğu için bulaşmıyoruz da :unsure:  ama bi tıklat duvara ise yarayabilir belki

(297 puan) tarafından
Biri gürültü yapar üstteki halı cirpiyo butun pisligi balkonumda kıl tüy saç toz kıs günü  balkon yıkıyorum onun yuzunden hergün bıktm valla uyarmaktan yaz gelsin cıkıcaz burdan insallah sevmiyorm komsularimi
0 oy
(2,104 puan) tarafından

Ben şimdiye duvara tekme atmıştım bile susun diye :D

(297 puan) tarafından
Olan ayagina olur guzum yumruk yine iyi ama sustular yoksa vuracam yada yarn konuscam artkk
0 oy
(3,673 puan) tarafından
Yaa sen cocuk sesi duyuyorsun ben hic aklima gelsin istemiyorum esim eve gec geldigi için gec uyuyorduk haliyle tum gün görüşmemişiz iki çift laf edelim diyoruz sessizlik oluyor  yan taraftan tovbe yarabbi ayıp sesler bikac defa duydum esim duymadan hemen ya telefonunun sesini aciyodum yada sesli konusmaya çalışıyordum neyse ki tasindik ordan aman aman
(297 puan) tarafından
:D ohaaaa ayı deseydin kız tövbe tövbe iyiki cocuk sesi ahanda uyudular
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Saat kaç bu saatte de olmaz ama herşeyin bir kararı var vuracaksın tabiki duvara canım.
(297 puan) tarafından
Uyudular yarın insallah kısmet :)))
(5,935 puan) tarafından
Uyarmanız lazım gerekirse her aksam 11 den sonra canım
(297 puan) tarafından
Esim bi kere duvara vurdu bi haftadir ses yoktu bugun yine basladilar valla bakcaz artk
(5,935 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım
(297 puan) tarafından
Vurdum az once kestiler oh be

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,629 göst.

Kategoriler

1,468,033 soru

24,052,669 cevap

329,757 kullanıcı

...