0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
Ana okulu ilk gun canta goturmelimi icine ne koymaliyim atistircak tvalet sorunu var bagzen kaciriyor cok sorun olurmu ? 

Okulda anlasabilecekmi ayyy kafamda deli sorular 

5 Cevaplar

0 oy
(1,570 puan) tarafından

Kendımı gördum :D wc sıkıntımız yok ama cok heyecanlıyız heveslendi cantasız asla gıtmez ben sabah pankek yapıcam sınıftaki tum cocuklara ikram ıcın cantasını da sulugunu ıslak mendili sevdıgı bır oyuncagı bırde soguk olursa dıye hırka koydu uyumadan önce :D

(266 puan) tarafından
Yaaaaa kuzum ya
-Reklam-
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Canta deyilde beslenme çantası suluk yeter. Lavaboya öğretmen götürüyo.alışır merak etme ilk hafta sende gidersin onunla bisey olmaz 
(2,299 puan) tarafından
Eger anlayışlıysa beraber girersiniz ben  öyle yaptım geçen sene.
(266 puan) tarafından
Umarim anlayisli bir ogretmen denk gelir bagzen hic anlamiyor bu insanlar insanlarin halini
(2,299 puan) tarafından
Benim anlayışıydı vala.  2 gun gittim kızımla arabada uyuyordu ben de oturdm alıştı bi şekilde. Sonra okuldan zor alıyordum
(266 puan) tarafından
Darisi bizim oglanin basina inslalh
(2,299 puan) tarafından
Amin inşallah canm
0 oy
(2,317 puan) tarafından
Yedek kıyafet terlik ıslak mendil peçete 1 adette bez koyuyorum tuvalet eğitimini tamamladık sayılır ama yinede olsun çantada birde suluk
(266 puan) tarafından
Yaaa  cantasini almadm daha birtane evde vardi kayip arayincada bulunmuyor mubarek
0 oy
(9,072 puan) tarafından
Ögretmen vhatsap grup kurmadimi? Genelde ilk gun 1 saat ikinci gun 2 saat 3. Gun   Uc dirt saat kadar alisma surecli ilerliyorlar. Su koysan yeterli beslenme okuldan verilir belki bi saat dururlarsa gerek yok.   Bazi ccklar annesi olmadan iceri bile girmiyir. Anneler iceri giriyor ilk alisma surecleri o sekilde.
(266 puan) tarafından
Hmm cok teskur ederim bilgilendirmen icin cnm cok saol
(266 puan) tarafından
Hyr gurup falan yok ortada sagdece kayit yaptirirken nezmn baslayacagini sordum okulun onlar saatlerini soylediler nezmn gelecegini soylediler hergangi birsey almalimiyom yada birsey lazim olurmu dedim onlarda listeyi ogretmen verecek dediler baska bisey yok
0 oy
tarafından
Ayy bende heyecanlandim niyeki biri 6.sinif biri 4.sinif hsdhsh

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 227 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lorin2021 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 872 göst.
+1 oy
3 cevap 360 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,054 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 164 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,573 soru

24,402,561 cevap

350,269 kullanıcı