0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (3,856 puan) tarafından
Kızlar Allah rızası için çark ceverşn gıı acil lazım bana düzgün bişey cıkmadı 200 tl indirm lazım 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bana %40 ındırım geldı şansa yazıp baskasına verdım dıyım mı bende ahshshs her lcw postunda aklıma gelıyor hepsınde ayrı kuruluyorum yenıden :D 130 tl ındırım geldı bana da

(163,591 puan) tarafından
allah seni yaa feyzayi piste bekliyoruz
(3,856 puan) tarafından
130 iste istemşyom kzuu sagol
(3,856 puan) tarafından
Baby sen cevir sene cark kızz
tarafından
Sevda senınde hakim olmadıgın olay olmadıgın masa yok valla :D derın devlet gibi nerde ne oluyo yazıyosun kafaya absbs
okumustum olayi ☺️aay bi o kadarda kacirdim olay var yaa
tarafından
Kıyamam ya çok mu zoruna gitti☺️☺️
tarafından
Yok zoruma gitmedi zira zoruma gıdıcek kadar onemsemıyorum seni :) :) kuruldum sadece :)
tarafından
Aynn aynn:))
tarafından
Aynense bıdahakıne onemsemedıgın ınsanların postuna durum bıldırımı yapma :D sana kac ındırım cıktıgını merak etmıyorum cunku :)
 Sevdacım aldın mı gunluk kaosunu seversın :)
tarafından
Kimseyi önemsediğim yok baktım baya zoruna gitmiş dillendirmişsin yazayım dedim :)
tarafından
Anlayamıyoruz da galıba :D zoruma gıdıcek kadar onemlı degılsın kuruldum sadece :D bıkere daha yazayım mı, 3te anlarsın gibi :)
tarafından
Hersey ortada halen anlayan sen değilsin fazla kendini üst görüyorsun yapma komik oluyor :)
tarafından
O sen kendını asagıda hıssettıgın ıcındır feyzacım :D ben basından beri sana guluyorum zaten
tarafından
Ahahahah kendimi senin gibi yukarıdan bakmam herkese ne olduğum çok belli seninde öyle:)
tovbe yaa
tarafından
Aynne oyle ne oldugun o kadar bellı ki :D bozuk saat mısalı dogruyu gosterdın yani :D kımseye yukarıdan bakmıyorum sen kendını asagıda hıssedıyosundur :) sureklı tekrar dusuyorum bunu da 2. Kez yazdım :D
tarafından
Ahahaha kendince espri yaptı sjsjsj senin seviyene dusmeyecem artık kusura bakma egonu tatmin etmek için başka kapıya cnm hadi naş naşş
tarafından
Naş naş mı yas kactı senın :D feyza senınle egom bıle tatmın olmaz, hala benım sevıyeme dusmemekten bahsedıyosun, yaşına verıyorum ablacım yaşına :D
-Reklam-
0 oy
(4,676 puan) tarafından
Bana kaç gündür gelmiyor çark 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gammzz (290 puan) tarafından soruldu
0 oy