0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Kızlar kız kardeşim yanımda çocuğu da var benim çocuklar onun çocuğuna vuruyorlar bende kızdım küçük çocuğum çocuğuna vurdu oda vurmuş ağlayarak geldi anne teyzem dövdü küçük oğlumda yeğenimin ağzından emzik almış onunda vurdu agliyorak geldi teyze diye bende kız kardeşime çocuklara vuruyorsun teyzem vurdu diyorlar elinde uzun dedim senin bana şöyle ben kızarim çocuklarıma babalirda derler teyzem dövdü diye oda alındı gözleri doldu yok vurmadım dedi diğer odaya girdi kapıyı kapatı ben bu lafimda alınacak bişey varmı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi yapmissin babalari bi laf dese kizariz birakki teyze yerini bilsin
(2,938 puan) tarafından
Çocuk bitanesi yalan söyler teyzem dövdü diye ikisidemi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koca kadın vuruyo çocuğa alınsın yani.. 
(2,938 puan) tarafından
Misafir diye biseyde demiyorum bide kız kardeşim tamam benim çocuklar vuruyirsa onun cocuguda vuruyor ben niye onun çocuğuna vurmuyor um
tarafından
Kız onu geç yeğen yapma etme dersin alır sever ilgi dağıtırsın vurulur mu ya.. kardeş arasında senin benim çocuğum mu olur ikisi de senin sayılır...
0 oy
tarafından
Bunda alınacak hiç bir şey yok madem öyle gelip sana söylesin niye.el kadar bebelere vuruyor ki 
(2,938 puan) tarafından
Bilmem ki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,463 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 664 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 345 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,331 soru

24,181,886 cevap

336,361 kullanıcı

...