0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar benim ilk bebegim tecrubesizim komsular bebegin ayagi sis cabuk doktora gotur dedi aldim goturdum doktorda pek bir sey anlamadim dogustan mi sisti dedim hayir dogarken cok zayifti ayaklari ben kilodan oldugnu dusunyorum bebek ayaklari boyle olmaz mı doktor ayagi sisse turner sendromundan suphelendi ense sac cizgisine bakti onuda diger soruda attim ona cok asagda degil normal dedi ama ayagna sis dedi sizce ayagi sis mi dunden beri turner sendromumu diye cok uzuluyorum ona bir sey olck diye 

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,224 puan) tarafından
Insallah kilodan dolayidir canim. Pek anlayamadim ama kizimin ayagi da boyle kilodan dolayi. Sislik varmi bilemedim
-Reklam-
0 oy
(8,697 puan) tarafından
Ben pek bir sorun göremedim canım ya kilodandr 
0 oy
tarafından
İnşaAllah değildir. Sen gerekli tedavileri kontrolleri yaptır için rahat eder hem. Baktım biraz da iç açıcı bir hastalık değilmiş. İnşaAllah yoktur sen canını sıkma üzülme 
tarafından
Dualarnzı bekliyorum p.tesi baska doktorada gidcm umarim bir seyi yoktur kilodur
0 oy
tarafından
Canım ayağına bastır iz cikiyormu beyazlik
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Ben bi sislik goremedim ama benim kizimin ayaklarinin ustude asiri sis ama cok kilolu oglumda oyleydi simdi incecik ayaklari 3 yasinda
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bence kilodan dolayı. Hiç canını sıkıp kendini strese sokma. Kilodan dolayı benim oğlumun ayağı da aynı böyle. Sen gerekli doktorlara götür Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak. Üzme kendini ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 574 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 492 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,642 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,513 soru