0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar merhaba aranızda yeni üyeyim 5 senelik evliyim ve 2.5 yaşında bir kızım var aile apartmanında oturuyorum kayınvalidemin ile alt üst kızım doğduktan sonra kayınvalidem ile sorun yaşamaya başladım kızım ağladığı zaman hep kapıya gelip neden ağlıyor gibi sorular sorması müdahalede bulunması beni çok yıprattı bir ara bayağı tartıştık bu konu yüzünden ve 1 ay gibi bir süre küs kaldık sonra yine konuşmaya başladık ama eski samimiyetimiz tabiki olmadı. Benim sormak istediğim bugün çok güzel bir haber aldım dedemin daireleri var ve torunlarına paylaştırmak istiyormuş beni aradı ve sizde geçin oturun dedi ben çok sevindim tabiki çok istiyorum fakat eşim nasıl tepki verir ona nasıl söylemeliyim heyecandan bilemedim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ( eşim çok ailesine düşkün değildir ben ondan çok görüyorum onun ailesini )

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Orası ailen ile bir aile apartmani değil ise eşini bu konuda ikna edebilirsin
(2 puan) tarafından
Pek sayılmaz kuzenlerim 2 kuzenim ve ablam olucak
tarafından
O zaman orasini Kıraya verip başka yerde tutabilirsiniz
(2 puan) tarafından
Dedem geçin oturun dedi kiraya vermemizi istemez diye düşünüyorum dedemin geçin oturun demesine bile çok şaşırdım normalde varlıklı olduğu halde hiç böyle bir teklifte bulunmamıştı
tarafından
Eşin nasıl biri peki arkanda dururmu bu evin nesil o ev nasıl
(2 puan) tarafından
Eşim evet genelde hep benim arkamda durur tartıştığımız zamanda benim arkamda durmuştu burası mahalle arası taşınmak istediğim yer merkez heryer çok yakın
(1,980 puan) tarafından
Peki dedenin evini cazip kılacak bir yön varsa mesela orası daha kullanışlı hayatım oraya geçelim dersen yada daha yeni daha büyük vs vs gibi bir özelliği varsa daha kolay ikna edebilirsin, ailenden uzak durmak istiyorum,sorun yaşıyorum  dersen eşinle aranda  sorun olurda, o ev şurası daha güzel gibi bir şeyle gidersen belki daha ikna edici olur canım
(2 puan) tarafından
Cazip kılıcak birçok yönü var aslında heryere yakın kendi işine bile 1 saat daha yakın şimdi günde 2 saat gidip geliyor kızımız için çok daha iyi olur aslında bunu kendide biliyor tek korkum alışık olduğu büyüdüğü yer burdan ayrılmak istememesi inşallah bizi daha çok düşünür oda ister :)
(1,980 puan) tarafından
Ordan bu konulardan gireceksin canım inşallah eşin kabul eder :)
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haber verebilirim :)
-Reklam-
0 oy
(11,092 puan) tarafından
Ayyy ne güzel. İkna et oranın konumu daha iyi kızımız için bizim için daha güzel olur bak burayı kiraya veirirz ek gelirimiz olur biriikim yaparız falan filan de. 
(2 puan) tarafından
Öyle söylemeyi düşünüyorum fakat şuan oturduğumuz ev ailesinin ben kiraya verelim dersem yanlış anlaşılırmı eşim açısından birde ailesi vermek istermi bilmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 177 göst.
8 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Yabanic1cek (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 151 göst.
+3 oy
5 cevap 298 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.

Kategoriler