0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Kızlar doğum yapamadım henüz az önce Altan fitil verdiler açılma yapar mı çok acı verir mi yaşayan varmı bu durumu

11 Cevaplar

0 oy
(127 puan) tarafından
Yapar canım benimkini biraz geç yaptı ama inşallah seninkini tez zamanda yapar bir avazda kurtulursun ayrıca Allah sana yardım etsin eşin eş değil ailesi insan değil hayatın hayat değil ne diyim inan bilmiyorum vallahi sana baya üzüldüm hayatın iyi yönde değişir inşallah 
(127 puan) tarafından
Amin cümlemizden canım
(2,611 puan) tarafından
Yani bu şimdi şuanda yazılacak bir seymiydi acaba :)
Üzüldüğünü dile getirmissinde kadın doğum zamanında yaa morale motivasyona ihtiyacı var ne diye hayatindaki çöküntülerden bahsedersin ki dua edeceksende kalbinden niyetini al Allah yardımcın olsun de geç :) biraz İnce düşünülse çok daha güzel olur dimii. Hayatın hayat değil demekk çok ağır. Rabbimin kime darlık kime ferahlık vereceği hiç belli olmaz. Bu gelen bebeğin tüm güzellikleri getirsin sana inşallah canım benim. Bir nefeste doğur bebeğine kavuş inşallah ❤️
(304 puan) tarafından
Bütün umudum bu bebekte sanki bu bebeğimle birlikte oğlumda iyileşecek hayatımda güzellesecek gibi hissediyorum İnşallah Rabbim hayırlısını versin kimseye kötü insanlar getirmesin kimseyi merhametsiz insanlara denk getirmesin Bebeğim bana umut olacak inşallah
(2,611 puan) tarafından
Tabii ki de canım o senin umudun olsun.. Bu gelen yavrunla her şey tertemiz ve çok güzel olsn :)
O yüzden şimdi o umudunu gayretle doğurmaya bak moralini yüksek tutu :)
(304 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Bana da vermişlerdi 24 saat durdu sadece 1 cm açılmış açılma olmadığı için beni sezeryana aldılar ben faydasını görmedim onun ama acilman 4 5 cm kendiliğinden varsa belki hızlandırır bacım seninkini
(304 puan) tarafından
Açılmam bir santimdi sadece açılma yapar mı
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Ben kürtaj oldugumda alttan fitil verdiler doğumu bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Banada verdiler 24 saat boyunca kaldı 1 cm açılma tek oldu çıkardılar sezeryan oldum ağrısı pek yok öyle 
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Ben öglen yatış yaptım sancım yoktu cok ikindi gibi dogum haneye indim fitil serum falan baglsdılar saat 3 Dü sanırım gece 10 da dogurdum cok uzun sürmedi sancım ama acayip dehşet acılar 24 saat cekenler Allah kolaylık versin sizin sancın ız nasıl va rmı 
(304 puan) tarafından
Benim sancım çıkıyor nstde hemşire dün bana sancısı olan birine suni sancı verilmez bebek bunu kaldıramaz dedi bu sabah doktor geldi yükle dedi daha fazla böyle beklemesin nstde sancı var açılmam da 1 santim ama ben öyle şiddetli bir sancı hissetmiyorum fitil verdiler az önce karnımın altına sancı girdi 5 dakika felan yürüdüm ve sıcak su tuttum belden aşağıya şuan sancım kesildi
(3,846 puan) tarafından
Şiddetli olsa yerinnde duramazsın zaten canım cok zor
0 oy
(18,460 puan) tarafından
Benim açılmam vardı diye fitil vermemislerdi sadece serumla suni sancı verdiler. Pazartesi yatisim var bakalım benim süreç nasıl işleyecek. Şimdiden Allah kolaylık versin sana bir avazda dogurursun inseAllah
(304 puan) tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
0 oy
(928 puan) tarafından
Oğlum 40 haftalıktı doğmuyordu yatışım yapılınca fitil koydular 1 saat sonra hastaneyi inlettim sabaha kadar açılma olmayınca sezeryan oldum
(304 puan) tarafından
Benimde şuan karnımın altından sancı geliyor inşallah açılmam olur
(928 puan) tarafından
İnşallah canım normal yaparsında bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
(304 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bende de açılma yapmadı 24 saatten fazla zaman geçti bir cm açılmadı. Keşke damardan suniyi almış olsaydım normal yapsaydım sezeryan sonrası çok zorlu geçti bende. 
0 oy
(27 puan) tarafından
Bende bu şekilde doğum yaptım 1cm açıklık vardı fitili veriler açılma 4 cm olunca suni sancı vereceklerdi fitili verdikten sonra kendi sancım başladı suniye gerek kalmadı öğlen 12 de verdiler akşam 10 gibi sancılarım başladı sabah 5 te doğum yaptım inşallah sende de işe yarar rabbim bi avazda kurtarsın 
(304 puan) tarafından
Amin inşallah ya
0 oy
(993 puan) tarafından
1 cm açılma ile verdiler bana da 18 saatin sonun 5 cm oldu . Suni sancı verin dediklerini duydum çıldırdım devlette kendimi zorla sezeryana aldırdım :D 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Canım doğum yaptın mı bilmiyorum ama squat yap comel ikin biraz sicak duş al duşta beline sıcak su tut sıcak dediysem aşırı değil tabi comel ikin düsta çık faydası olur sancin geldigindede comel ikin eve demişti 
(304 puan) tarafından
Yok yapmadım sürekli belden aşağıya sıcak su tutuyorum yürüyorum ama fitili verdiklerinden sonra özel bölgemde aşırı baskı hissediyorum
(7,470 puan) tarafından
Kontrol etmedilermi hiç canım oluyordur faydası inş sen duşta cömelip ıkın nefes egzersizleri yap squat yap varsa plates topunda zipla

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
+1 oy
44 cevap 1,220 göst.
0 oy
27 cevap 764 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler