0 oy
143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Loop Merhaba konuya gelim , ben ve kocam yeni evlendik 

Ve bi eve tasindik. Ama malesef annesi ruh hastasti Cok agir depression geciriyo sinir hastasi. Annesini ülkeye geri yoladik biz almanyada yasiyorus 

Simdi kardeside bizde kaliyor, kocamin babasida kadini terk eti. Kadin evin isini yapamiyor ne temizlik ne yemek. Ailesi benden nefret ediyor annesi babasi kardeside kiskanc. Ben saniyorum ki bizde bi ay kalicak sonra annesi gelicek ve bi eve tasinip bi bakici gelicek devlet karsiliyo sahten ama nerde bizde kalicakmis ve annesi bi ay bizde kalip sonra Geri döncekmis ben bunu isdemiyorum, ben bakici olarak gelmedim ben gebeyim bir gün Karnim büyücek Cok sinirliyim ve kocamla konusamiyorum.ne yapabilirim 

1 cevap

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kocanizdan başkasıyla konusabileceginiz bı konu değil.Onu da anlıyorum annesi hasta olmuş atamaz satamaz sonuçta. Ama eşini bebeğini de koruması lazım bı şekilde.Bakici hizmeti varsa ayrı bi ev olması kayinvalideniz için de daha iyi olur bence.Bebek olacak.Sinir hastası biri o bebeğin sesinden de rahatsız olur yarın öbür gün başka problemler yaşanabilir eşinize bunu söyleyin.
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 283 göst.
1 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minimi (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,054 soru

24,067,183 cevap

330,441 kullanıcı

...