0 oy
652 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Hamileyken boşanmak sizce zor olur mu kadere boyun eğip çocuk için devam edenlerden mi olunmalı 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kendi ayaklarinin uzerinde duramayacaksan ailenle kalacaksan, 

Kontrollerine hep kendin gideceksin 

Dogumu yaptiginda yan yatakta esini heycanla karsilayan bi adam gorursen kendini tutamayip aglayacaksin 

Bebegin babasiz buyuyecek die hamilelik lohusalik pskolojisiyle aglayacaksin

Geceleri cocuk uyumadigindaa o evinde rahstca uyuyor da butun skntisini tek basima cekiyorum die daha cok uzuleceksin

Bebegin hastalansa kontrolu olsa ailenden yardim isteyeceksin azcik bisey diyecek olsalar hemen kendini istenmeyen ilan edeceksin

Bebegin Buyuyup yaramazlik yaptiginda dur sus diyenler hep zoruna gidecek

Biri bi hediye alsa babasi yok die aciyolar da mi aliyorlar diyeceksin

Kafa dinlemek yalniz kalmak isteyeceksin ailenin yaninda kafani da dinleyemeyeceksin

Yanii zaten zor olan hamilelik ve lohusalik donemini daha zor gecireceksin. 

Katlan sabret sus gormezden gel diyemem demem ama hamilelik surecinde bosanmis biri olarak yasadigim seyleri az bucuk anlatmak istedim. 

En son zaten care bosanmaktir. Siddet yoksa aldatma yoksa diger seyler bisekilde yoluna giriyor bir aile terapistinden yardim al biraz kendini degistir biraz daha farkli seyler dene. Yine olmazsa bosanirsjn. Evlenmek kadar bosanmakta helaldir. Ancak her yolu denemeden bunu ilk secenek olarak dusunmeyin derim. Allahim hanenize yuvaniza esenlik versin huzur versin. Hersey yoluna girsin bebek sansgetirsin insaallah
tarafından
Ben bi dua paylastim postlarimda var onu oku surekli hamilelerin duasi kabul olurmus. Rabbim esinin kalbine de merhamet versin hersey yoluna girsin insaallalh canim benim
(24 puan) tarafından
Amin çok vicdansız benşm eşim çok dua edin bnada lütfen
tarafından
Canim ne guzel anlatmissin ya okurken kendimi o duruma koydum  hayali icimi oarcaladi gerceyi nasil zordur bende hamileyim kizimda yanimda 2ci bekliyiruz arasa bende bosansamda kurtulsam diyorum ama bu yazidan sonra asla demem.yorumun bana hayat dersi verdi desem yalan olmaz eline emeyine saglik Allah senden razi olsum
tarafından
Senden de Razi olsun canim benimm. Rabbim kimseyi yuvasinda huzurunu bozmasin. Seytana firsat vermesin
(1,150 puan) tarafından
Ya maşaallah ne güzelsin, temiz de bir kalbin var gibi görünüyor. Seni boşayan adam ahmak mıydı ki boşadı?
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Boşanma sebebine bağlı canım. Hata vardır affedilir devam edersin, hata vardır asla affedilmez boşanır sın. Bir de sonrası önemli ailen yardımcı olacak mı sonrasında yeni bir hayat kurabilecek misin
0 oy
(1,689 puan) tarafından
8 aylık hamileyim davayı açtığımda.. Oğlum 20 günlüktü boşandığımızda.. Ama hamileliğimin başından beri ayrı yaşıyorduk.. Hiç zorlanmadım.. Ailem arkamdaydı onlarla beraber büyütüyorum oğlumu.. Bu kararı alırken oğlumun geleceğini düşündüm hep.. Devam edersem ne olur ayrılırsam ne olur dedim.. Ve doğru kararın ayrılmak olacağına inandım.. Kavga gürültü içinde büyüyen bir çocuktan gelecekte ne bekleyebilirsin ki.. Psikologların da söylediği şey çocuk için kötü giden evlilik boşanmaktan daha zararlı.. 
(24 puan) tarafından
Bende aynı şeyi düşünüyorum
(1,689 puan) tarafından
Ne yaşadın bilmiyorum.. Ama çözülemeyecek bir sorun ya da sorunlarınız varsa en doğru karar bu ne yazık ki.. Kimse boşanmak istemez hele ki hamileyken ama olmuyorsa da olmuyordur..
(24 puan) tarafından
Sevgim bitti en önemlisi yaptıklarıyla sevgimi bitirdi burda uzunca yaşadıklarımı anlatsam bitmez fakat dediğin gibi bende boşanmak için evlenmedim hele mutsuz Bi evliliğe çocuk getirmeyi hiç istemedim
(1,689 puan) tarafından
Aranızdaki saygı kaybolmadıysa devam etmeyi deneyebilirsin..

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 367 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,606 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 638 göst.
+1 oy
12 cevap 693 göst.
1 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hickimseyim (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 570 göst.

Kategoriler