0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
O kadsr çok şey yaşadım ki buraya yazsam destan olur bastan kısaca bana bu zamana kadsr kötülük yapan çektiren insanlar mutlu mesut yaşıyorlar keyiflerine bakıyorlar ben ise surekli üzgün mutsuz ağlıyorum şu an hem ağlıyor hem yazıyorum hayat neden bu kadar adaletsiz ve acımasız niye hep ikiyüzlü sinsi insanlar kazanıyor bu dünyada iyi olarak gösterilmek için benimde mi bu şekilde olmam lazım ama elimde değil olamiyorum ve o insanlara baktıkça midem bulanıyor igreniyorum resmen ama bakıyorum en mutlu da onlar yemin ederim insanlardan soğudum yabani gibi oldum sevemiyorum kimseyi istemiyorum hayatımda ailem dediğim insanlar bile bi şekilde hayat bir kere gülmeyince gülmüyor heralde kendimi şu koca dünyada yapayalnız hissediyorum sadece bir kızım ve ben varım diğerleri boş resmen dayanamıyorum resmen artık bu olanlara bazen diyorum ecel gelse de alsa artık beni

5 Cevaplar

+1 oy
(35 puan) tarafından
Bende anlamıyorum cidden herkese işleyen ilahi adalet bana hic işlemedi ya beni üzen kıran yarı yolda bırakan herkes çok mutlu benimde ciğerim sökülüyor resmen etmedigim dua kalmadı duam da kabul olmuyor o kadar yoruldum ki 
(829 puan) tarafından
Bende o kadsr çok dua ediyorum ki bazen diyorum heralde Allahın sevdiği kulu degilim
(35 puan) tarafından
Aynen bende başkası benim kadar dua etseydi duası kabul olurdu cidden ama benim olmadı canım çok yanıyor içim çok acıyor yüreğim parçalanıyor resmen ama beni bu hale getiren herkes çok mutlu
tarafından
İsyan etmeyin hanımlar herkesin imtihanı farklı.
Belki size verilen hayrı görmüyorsunuz. Belki sabrınızın sonu selâmet olacak.
Rabbim kuvvetli iman versin hepimize. İmtihanlarimiz dan isyan etmeden hayırla geçmeyi nasip etsin hepimize
(35 puan) tarafından
Isyan değil cidden ama bizde kuluz bazen dayanamıyoruz içimin acısı dinmiyo cidden böyle olunca da ağızdan böyle kelimeler çıkıyor iste
-Reklam-
0 oy
(11,148 puan) tarafından
Rabbim sana da.guzel.mutlu günler nasip etsin yüreğini feraha çıkarsın inşallah 
(829 puan) tarafından
Aminnn çok teşekkür ederim belki sizin dualarınız kabul olur
0 oy
(7,590 puan) tarafından
Şu koca Dünya'da yapayalnız değilsin kimse yoksa Allah var. Hayatın acımasız ve adaletsizliğini sorgularken bir nevi imtihanını sorguluyosun imtihanı da Allah verir o yüzden ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat etmekte fayda var. Dediğim gibi imtihan dünyası burası biz müslümanlar sürekli imtihan içindeyiz darlıktan sonra elbette ki ferahlık verir Rabb'im önemli olan o imtihanla başa çıkabilmek isyan etmemek. Rabb'im iç ferahlığı versin inşallah ❤️
(829 puan) tarafından
Haklisin herkesin bir imtihanı var ama bazen dayanacak gücüm kalmıyor sanki kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyorlar sagolasin canım.
0 oy
tarafından
Kelimeler farklı olsa da geçen bende böyle bir post acmistim. İnsanların sahteliklerini görünce uzaklaşıyorum. Ben yapamam öyle şeyler ben böyle değilim diye diye bir başına kaldım. 

Örnek vereyim evlenmeden önce görümcemin biri o kadar guleryuzluydu ki ay ne kadar güzel birsey derdim üç beş gün önce aslında onun bütün öfkesini kinini herseyini o gulmeyle kamufle ettiğini gördüm. 
(829 puan) tarafından
Ahhh ahhh o konuda bende çok dertliyim zaten ne aileden hayır gördüm ne eş ailesinden
tarafından
Eleştiren olur belki. Bir insan aileden hayır görmeyince sonrasından da pek bir hayır göremiyor. Ailemin yaminda manevi olarak hep yalnızdım çok kardeş idik ama yalnızdım yani büyüdüm evlendim yine aynı. Hayatın bana sunduğu iki güzel şey. Biri okul okumuş olmak diğeri evladım. Başka da yok. Hayatı yaşamak tat almakmis hak getire. Ölmek için yaşar oldum.
0 oy
(5 puan) tarafından
Bacim imtihan dunyasi sabret rabbim buyuktur elbet bizimgibilerinDe yuzu gulecek 
(829 puan) tarafından
Inşallah canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 640 göst.
4 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 296 göst.
10 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 365 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,809 soru

24,077,492 cevap

331,018 kullanıcı

...