+1 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (2,675 puan) tarafından
Kızlar bugün gebelik şüphesiyle hastaneye gittim ve bna diyor ki orda oturanlar giriş kaydı yapan iki tane kadın adet  olmuşsunuzdur adetime daha var  diyorm kadın doğum acil diyor İlhan varan hastanesi belki bnm düşük riskim var neyse oradan geçtik yetişkin acil yerine gidin dedi geçtik orya orda ki adam da diyor ki kadın doğum dan randevu alıp yada aile hekimliği ne gidin diyor kar böyle bişey olabilir mi kızlar dedgim gibi belki de düşük yapıyor dum hiç bişey olmadan geldik şikayet de buluncam o hastaneyi adami dövüyor lar sanki soru soruyorz cvpbi zor veriyorlar:(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben günduz kan vermiştim acilde
(2,675 puan) tarafından
Kadın doğum dami bacım şikayet in neydi
tarafından
Kadın doğumda değil kız.
Acilde
Şikayet yönünden söylemedim hani demissinya kan almadılar diye.
Ben kızıma hamileyken gündüz kan vermeye gittim aldılar bir sıkıntı cikarmadilar
(2,675 puan) tarafından
Allah Allah ben de norml acile gittim ad diyor ki bana kadın doğum dam yada aile hekimliği ne gidin diyor
tarafından
Belki çalışma sistemleri farklidir
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Başım ağrıyor midem bulanıyor şüphem var ilaç alamıyorum desen hemen yapıyorlar aslında ama çalışanlar da şansınıza denk gelmiş herhalde
(2,675 puan) tarafından
Yok bacım ya valla zar zor cevap veriyor lar ben böyle şey görmedim
(1,292 puan) tarafından
Bizim burda da hastane çalışanları öyleydi sonra bi ara ne olduysa bütün çalışanlara bir güler yüz, ilgi alaka geldi ki sorma. Sanırım şikayetler artınca bi devrim oldu. Yani diyeceğim şikayet etmek, işe yarıyor
(2,675 puan) tarafından
Aynen bnde öyle yapcm çok sinirim bozuldu ve hastaneden çıkınca ağladım resmen bi kan tahlili yapmk zormu bugün gittim sabah kızım la aile hekimliği ne orda geç oldu dediler yarım gel dediler halbuki sabah gitmiştim
(1,292 puan) tarafından
Sağlık ocağı belli bir saate kadar kan alıyor. Mesela 10 gibi bütün kanlar toplandıktan sonra  labaratuardan falan gelip alıyorlar ya ondan saati geçmiştir. Sabah 9da falan verirsin
(2,675 puan) tarafından
Evet yarın gidicem inşallah bakalım kötü bişey yoktur
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım normal zamanınsa adet olmuşsundur belki test yapmışmıydın
(2,675 puan) tarafından
Yaptım bacım silik çizgi vardı ve az bi kanamam olduğu için gittim korktum adetime var di daha randevu al gel ne demek belki düşük yapıyordum dediğim gibi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
17 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 378 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,769 göst.
10 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
7 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba3101 (1,479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,068 soru

24,177,963 cevap

336,210 kullanıcı

...