0 oy
111 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bebeğim 15 gün sonra ek gıdaya gececek bazı şeyler aldım 

Mama kaşığı, kaşıklı biberon (biberon sevmiyor ) 

Meyve süzgeci, alıştırma bardağı 

Ona ait ufak bir tencere 

Ufak mama kapları 

Başka neye ihtiyacım olucak emin değilim 

Birde şeftalı konservesi yaptım kışın yediririm diye kayısıda yapacağım başka neyin konservesi olur acaba bilgisi olan varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen 

Birde her bir tarifte pirinç unu vs var pirinç unu sağlıklı bişey değilki nasıl başa çıkıcam ben bu sorunla

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hicbisey almadım valla şuan 3 yaşında büyüdü yinede:)
(882 puan) tarafından
Kız bakma bende bilmem böyle şeyler ilk bebek annem sağolsun gördüğünü alır bana
tarafından
İlk te almadım ikincide yine almadım canim fazla bişeye gerek yokki
(882 puan) tarafından
Vallahi benim tek derdim sağlıklı nasıl beslerim onu gerisi teferruat aslında. Birde zor bir bebek benimki biberon emzik tutmaz mızmız ağlar kusar ilk 3 ay benim memeyi bile haftalarca ağlayarak emdi umarım ek gıdada mutlu olur sıpa
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emin ol 4 çocuğuma da özel hiç birşey almadım bizimle bizim tabak kasıklarımdan bizim bardakalrimdan yediler içtiler ve çocuklarım maşallah diyeyim okadar istahlilar ki ama görüyorum özenle ayrı ayrı kaşık tabak bardak alanların çocukları daha iştahsız oluyor tabiki sizin düşünceniz buda benim yaşanmış tacrubem 
(882 puan) tarafından
Ay inşallah olmaz ya. Benim qyrı tabak kaşık vs almamın temel sebebi g6pd enzim eksikliği var bebeğimde bakla patlıcan vs yiyemez tabiki ek gıdada vermek değil maksadım ama atıyorum babaanneye anneanneye gidildiğinde ayrı yesin istiyorum çünkü kan değerleri hemen düşebiliyor. Biz eve sokmuyoruz yiyemediği hiç bir besini ama olurda denk gelir sıkıtı yaşamayalım diyorum. Çünkü mesela baklanın çiçeğinin poleni bile zarar veriyor şu dönemde
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Cam rende almıştım sadece bide suluk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
+2 oy
5 cevap 204 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dnz40 (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,936 soru

24,176,123 cevap

336,111 kullanıcı

...