0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Saçlarım çok gürdü eskiden. Ama şimdi okadar çok dökülüyordu tepe kısmı hep açılmış derim görülüyor. Seyreklesmis. Ne yapmam lazım acaba ? İnternetten çoğu şeye baktım. Gece uyumadan önce zeytinyağı sürüp gece boyunca saçınızda dursun sabahta yıkayın çok iyi nemlendiriyor diye yazıyordu. Soğan kürü ve ayrıca bitkisel yağlar kullanabilirsiniz diyor genelde yağları saç diplerine sürmeyin derler saçın nefes almasını mı ne onluyormus. Çok şey okudum kafam karıştı. En etkilisi hangisi bilen varsa yardımcı olun lütfen.. :'(

Ayrıca kan vermeyi düşündüm değerlerime baktırmak içn ama damarım çok İnce kan alana kadar iki kolumuda delik deşik edip mosmor ediyorlar. Birine kan vermeye korkuyorum diyince küçücük iğne nesinden korkuyorsun diyorlar ama iğneden değil damarimi bulamadıkları için çok geriliyorum. Ya ete giriyorlar yada damarım patlatıyorlar. B12 takviyesimi yapsam eczaneden alıp ? Kana baktirmadan b12 normal bile olsa içsem ne olacak sanki :D 

Hindistan cevizi yağı da aldım soğuk sıkım kullanan var mı acaba saç uçlarına sürüyorm diplerine sürsem sorun olur mu? Elime alıp elimde eritip öyle sürüyorum. 

Kendinizn uyguladığı bir şey varsa benimlede paylaşın lütfen ihtiyacım var <3

1 cevap

0 oy
(3,690 puan) tarafından
Eczaneye danış canim hap ve serum veriyorlar. Stresten tut hormon bozuklugu kan degerleri genetik ozellik hersey etkiliyor. Ben defalarca gittim doktora hep bisey cikmadi strese bagli dendi. Arada kina yakiyorum icine biseyler katiyorum birde şampuana cam terebentin kattim
(122 puan) tarafından
Cam terebentin yağı var bende de. Sampuana katınca etki etti mi cnm ?
(3,690 puan) tarafından
Psikolojik mi bilmem ama biraz daha az dökülüyor gibi
(122 puan) tarafından
Bende bi deneyim canm o zaman :) ne kadar miktar koyuyorsun şampuana?
(3,690 puan) tarafından
Nette yaziyor ben göz kararı koyuyorum tahmini 7 damla. Kokusu yoğun zaten cok konmuyor
(122 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bilgilendirdign için <3
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,159 göst.
+1 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 171 göst.
11 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hediye&HM (7,419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,872 soru

24,407,175 cevap

350,627 kullanıcı

...