0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından
Bizim sokakta bi kedi var.  Beni çok seviyor sokağa çıkınca sesimi duyunca ta öte sokaktan koşa koşa geliyo. Bende onu çok seviyorum  tabiki.  Hamileydi bugün dışarı çıktığımda hemen geldi yanıma susmadan miyavliyo su ile salam verdim yemedi.  Dolmuş beklerken yanımda bekledi uzandi mırıl mırıl ediyo galiba sancısı tutmuş biraz karnını ovdum rahatladı uyukladi 10 dk böyle geçti dolmuş gelip indiğimde ise arkamdan kalkıp bağırdı koşmaya çalıştı kosamadi.  Eve döndüğümde kulübesine baktım doğurmuş gözlerime nasıl bakıyor kalktı geldi yanıma. Hayvanlar insanlardan daha sevecen gerçekten. 

4 Cevaplar

0 oy
(12,055 puan) tarafından
İnsana  bin iyilik et bir yanlışında hepsini siler ama hayvanlar öyle değil valla 
(320 puan) tarafından
Sorma vallahi . Aynen öyle.
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanlar gibi mikrop degiller 
(320 puan) tarafından
Bitkilerle hayvanlarla ilgilenmek insana huzur veriyo kız
tarafından
Bn korkarım eleyemm zararda vermm kenardan gecerim
0 oy
tarafından
Bir laf vardir, bir insan bir hayvani sevmezse sorun degil ancak bir hayvaan bir insani sevmezse o insandan korkun diye. Bir kopek sahibi olarak buna cok inanirim. İcguduleri cok kuvvetli, hisliler, sadiklar, kesinlikle iyi niyetli ve ona sevgi ile yaklasan kisileri ayirt edebiliyorlar...
(320 puan) tarafından
Köpekleride severim ama korkarim valla yalan yok.  Küçükken köpek kovalamisti beni . O gün bu gün çok korkarım inan
tarafından
Cocukluk travmasi iste normal napicaksin. Bizdeki kangal, yani biraz korkulacak cinsten :D ama inanilmaz akilli hisli ve sadiktir, koca oglum benim
(320 puan) tarafından
Kangal mi:@
Bizimkilerin de var köpeği ama sıradan köy köpeği ufak tefek birşey ondan korkmuyorum ama genede yaklaşmiyorum
tarafından
Evet kangal :))) benim yavru ayim :))
(320 puan) tarafından
Anam yok benden uzak olsun :)
0 oy
tarafından
Yaa sanki doğumunda seni yanında istemiş :) ben yaklaşamıyorum hayvanlara ama uzaktan çok tatlı geliyolar gözüme
(320 puan) tarafından
Arkamdan öyle bağırıp gelmeye çalışması varya içim gitmişti

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
14 cevap 1,010 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 573 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (20,161 puan) tarafından soruldu
0 oy