0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar cok sık hasta oluyorum en hafif Bi dondurma Bi klima hasta ediyor ayakta da geciremiyorum yatırıyor hepp yoruldum Bi ay iyisem öbür ay hasta cevreme yetemiyorum hep Bi ağrı sızı :(( oğlumda ve şimdi okula basılacak önlem almam lazım güçlü opnam lazım bu kış nasıl götürüp getircem yaa gurbet ellerde nolur akıl fikir verin 

3 Cevaplar

0 oy
(5,414 puan) tarafından
Umca kullanabilirsiniz. Bi araştırın
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından
Propolis canım çok iyi bı takviye hemde arıların ürettiği bişey eğer güvenilir bı yerden alırsan tamamen organik oluyo eğer güç istiyorsan da onun için bı kan tahlili ver büyük ihtimalle kansızlık vardı bende öyleydi kan ilaçlarına başlayınca birden bı güç hissettim kendimde 
tarafından
Yeni kan testi yaptırdımdr bişi demedi canım yaaa
0 oy
tarafından
Bu konu için öncelikle doktora gidip muayene olman gerekmiyor mu? Bağışıklığın düşüktür, kan değerlerin düşüktür vs. Önce kontrol ettir kendini sonra çözüm ara canım
tarafından
Yeni kan verdim canım sorun olsa söylerdi Dr
tarafından
Kız yeni gittiysen doktora ona sorsaydın ya madem böyle halim ne yapabilirim diye :)
Takviye vitamin bilmiyorum ama doğal şeyler kullan kullanacaksan da. Geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 290 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu00 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 424 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,898 soru

24,175,523 cevap