0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık memeyi bi anda kestim oğlum uykuyu memede yapıyordu 1 haftadır şaşırdım artık nasıl uyuyacağım saat 10 dan beri uyusun die bekliyorum uyumuyor bi türlü bana yol gösterin kafayı yemek üzereyim 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Uyku vaktinin geldiğini anlat sakince konuş onunla 
tarafından
Bende oğluma emzirmeyi kesmeye calsiiyorum uyku saatin geldi hadi uyuyalım vs diyince anlıyor
(796 puan) tarafından
Ben bi anda kestim gerçi benim ki bir tek uyurken emiyordu
tarafından
Niyekkestin canım özel deglse
(796 puan) tarafından
Hamileyim 5 aylık ağır kaldırmam yasaklandı kan değerlerim düşük mecburiyetten kesmek zorunda kaldım
(3,847 puan) tarafından
16 aylık benim ki uyku vaktini anlamıyo daha da hareketleniyor sallamasam geve 2 ye kadar durur allahtan sallıyom da 10 da falan uyuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim ki 7 aylık emzirdigim halde arkamı dönmeden geri uyanıyor günlerdir kafayı yiyorum 
(796 puan) tarafından
Aynı yataktaysa uyanır
0 oy
(537 puan) tarafından
Biraz banyo yaptir canim banyoda suyla falan oynat yorulsun hemen uyur cnm 
(796 puan) tarafından
Saat 9 da banyo yaptı daha uyuyacak
(537 puan) tarafından
Bol bol nazar duasi oku ayicik falan versen belki ona sarilir uyur canim allah yardimcin olsun
(796 puan) tarafından
Tavşanı var onu veriyorum atıyor sallıyorum olmuyor çıkmazdayım
0 oy
(766 puan) tarafından
Karanlık ortam denedin mi canım 
(796 puan) tarafından
Fayda etmiyor ne yazık ki
0 oy
(6,986 puan) tarafından
Biraz oyun oyna  yor çocuğunu uykusu gelince yatır cnm  
(796 puan) tarafından
Kaç saattir oynatıyorum bir bilsen yok anam bu çocuk bunlardan almıyor
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Salla canım bizim gibi 
(796 puan) tarafından
Direk ayağa kalkıyor alışkın olmadığından
(3,847 puan) tarafından
Emzik ver yanına yat
(796 puan) tarafından
Hiç emzik emmedi çeşit çeşit var evde almıyor ağzına
0 oy
(271 puan) tarafından
Bnmde memeyle uyuyodu kesince mecburen hamak beşiğini kurdum tekrar dalana kadar sallıyorum sonra yatağına alıyorum 
(796 puan) tarafından
Çarşaf arasında bi kere denedim çocuk neye uğradığını şaşırdı beti benzi Attı bi anda
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Biraz zorlanır ama sabırlı ol yakında düzene girer her gün aynı saatte yatağına yatır artık uyuyacağız vs de masal anlat belki çok anlamaz ama yavaş yavaş rutin oluştur alışacaktır yakında 
(796 puan) tarafından
Normalde memeyde uyurken uyku saatleri belliydi
0 oy
(380 puan) tarafından
Benimde oglum 14 aylık biz uyuyoruz o bazen gece 2 kadar uyumuyor kendi haline bıraktık  ben memeyi bırakırsam oglum kıyameti koparır nasıl bıraktınız bir anda ? 
(796 puan) tarafından
Zaten uyurken emiyordu bi tek onu da vermedim ilk gün aramadı ilinci gün arar gibi oldu 3 gün de iyice aramaya başladı 1 haftadır sabahları tişörtü fln kaldırmaya çalışıyor
0 oy
(2,737 puan) tarafından
13 aylıkken kesmekteki amaciniz neydi
(796 puan) tarafından
Hamileyim 5 aylık ağır kaldırmam yasaklandı kan değerlerim çok düşük karnımdaki bebeğin değerleri gerilemeye başladı
(2,737 puan) tarafından
Ha tamam şimdi oldu. Bazı hanımlar keyfi olarak çocuğun hakkına giriyor da öyle bir durum var sandım. Bende hep memede uyutup öyle yattigim icin bı önerim de yok :D
(796 puan) tarafından
Bir tek emerken uyuyan çocuğu öle saçma nedenlerden bırakmazdım herhalde çünkü şuanda eziyet çekiyorum diğer çocuğumun sağlığı için bunu biraz uzak tutmam gerekiyor kardeşi doğduktan sonra isterse emmesine müsade edecem :))
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Meme yerine başka bir rutin koy bir pış pış vs aç yanında ol sadece veya bir giysini üstüne ört kokunla uyusun 
0 oy
(695 puan) tarafından
Yorarsan daha çabuk uykuya dalar
(796 puan) tarafından
Yorulmuyor motor var sanki bizimkinde
(695 puan) tarafından
Hiperaktif mi
(796 puan) tarafından
Yerinde durmaz sürekli hareket halinde oturmayı fazla sevmiyor enerjisini atmaya çalışıyor
(695 puan) tarafından
Enerji fazlası olduğu için yorulmuyor koşmalı sporlarla yazdirabilirsin evde hali yikatabilirsin
(796 puan) tarafından
13 aylık spora almazlar daha yeni yürümeye başladı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,469,736 soru