0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından kapalı
Lütfen maddi durumum yok onun okul ihtiyaçları var bize yardım edin Allah rızası için 
notu ile kapatıldı: Yasak post

5 Cevaplar

+2 oy
(54,089 puan) tarafından
sana eden bize de etsin hepimizin cocugu basliyor boyle bir yerden yardim istemek nerden aklınıza geliyo 

lincleyen linclesin ihtiyacı olan yeni hesap acipta yardim istemez isteyemez çekinir 
(988 puan) tarafından
Artı verebilsem verirdim
(12,988 puan) tarafından
Dur ben vereyim :)
(54,089 puan) tarafından
aldim.saydim.canim
(54,089 puan) tarafından
teşekkürler emosum ❤️
(12,988 puan) tarafından
Rica ederim şekerim ❤️
(2,863 puan) tarafından
Valla ben artık zerre inanmıyorum bunlara ikbos
(54,089 puan) tarafından
bende inanmiyorum bak burda sevdigim güvendiğim birkac kisiden birisin zor durumda kalsam aklima.bile.gelmez tugbaya yazayim da yardim istiyeyim belediyeye muhtarliga bilmem nereye giderim kirtasiyeden isterim yine burasi gelmez aklima alismislar.bedava yasamaya hani dese ihtiyacim yok alir misiniz sonra oderim durumum.olunca o laf bile yok
(2,863 puan) tarafından
Teşekkürler ikbosum.  Öyle tabi hepimiz zor hayatlar yaşıyoruz kimseye el açmıyoruz çalışıyoruz çabalıyoruz kisiyoruz vs vs . Aman ya hamburger muhabbetinden beri gerçekse bile Allah affetsin inanmamamizi
(988 puan) tarafından
Zaten hayat bı bunlar ıcın pahalı bı bunlar ıcın zor bız hepimiz dilan Polatız:D
(54,089 puan) tarafından
o kişiye de hic inanmadim evet vardir ihtiyaci olan ama o kisi bilir ki hamburger yemese de ölmez
(32 puan) tarafından
O kadar on yargili olmayin ya belki gercekten ihtiyaci vardir sonucta para istememis
(54,089 puan) tarafından
yeni hesap açıp direkt bisey de istenmez ki
(32 puan) tarafından
Bilmiyorum canim ama gercekten ihtiyac sahipleri var ya insan guzelce arastirip etmeli bence eyer durumu musaitse bazen diyorum keske cok ama cok zengin bir insan olsaydim sadace insanlara yardim ederdim emin ol o kadar guzel bi duygu ki vermek insanin ici hos oluyo o kdr mutlu oluyosunki dua aliyosun insan mutlu ediyosun rabbim bir qun nasip etsin insallah
(54,089 puan) tarafından
canim dedigin hayri bizde yapıyoruz kendimizce ben zaten asiri comert biriyim annem der totondaki donu isteseler vercen diye. arkadasima cantami.posete bosaltip cantami verdigimi bilirim
burdakilere inanma guvenme yeni olduğun icin kanıyosun hemen bak cevap bile vermemis. ihtiyaci olan kisi acik açık isteyemez.
bak diyorum isteyecek olsam aklima gelmez buraya yazmak hadi geldi diyelim  
samimi olduklarımdan ozelden rica ederim kimseye de söylemeyin derim alismis bunlar istemeye
(32 puan) tarafından
Ben sana bisey demedim canim oylesindir ama ben çok merhametliyim ya dayanamiyorum hic insanlara allah herkezin qonlune qore versin ama boyle eyer ihtiyaci olmadiqi halde istiyosa insan kullaniyosa allah da yanina birakmasin ne diyim
(54,089 puan) tarafından
inan bende cok merhametliyim de bu uygulamada değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özelden numaranı at edeyim
(54,089 puan) tarafından
once araştır nurayim
0 oy
tarafından
Level atlamısaın kıyafetten okula gecıs ıyı barı gelısme var 
0 oy