0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. Başka bir hususta benim çevremde böyle fakat ben kendimi buraya ait hissetmiyorum. Örneğin beğenilmekten rahatsız oluyorum. Bir erkekle tokalaşmayı, onun bana temas etmesini, aynı masada oturmayı sevmiyorum. Kuryeye ya da herhangi birine sucu falan kapıyı eşime açtırıyorum ve kapıdan salon gözüküyor direkt kafamı dönüyorum. Erkeklerle göz teması kurmuyorum. Sürekli kendimi çevreme yabancı hissediyorum. Bazen açık giyindiğim oluyor ama hep çok rahatsızım içinde. Neden böyle duygularımın olduğunu bilmiyorum. 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İlk önce o eşinden kurtulursun insallah ❤️
tarafından
Sonrasi guzel
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Bence kalbinde islam güneşi doğmuş. Hanende de doğacak inşAllah. Rabbim islamla yüceltsin seni inşAllah
tarafından
Benim eşim ateist, ahlaki yargıları bile pek olmayan bir adam
(3,403 puan) tarafından
Herşey Rabbimin elinde sen ısrarla duanı et. Benim komşumda hristiyandı. Sonra öyle bir oldu ki :) ben müslümanlığımdan çekinir oldum
tarafından
Bilmiyorum eşimden çok rahatsızım tavırlarından çok rahatsızım ahlaksız bi insan
(3,403 puan) tarafından
Bacım sana boşan diyemem. Ama dinini yaşaman farz. Sana kapanma namaz kılma diyemez. O konularda onu salla. Ama Allah yok diyen haaşaa birinin de imam nikahı varmı onuda sormak lazım
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Bizim zamanımızda Danimarkalı gelin diye bir film vardı bence onu izlemelisin ve Kur'an oku mealini inşallah hayırlısı olur
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,439 puan) tarafından
Huzur sokağı romanından feyza gibi olmuşsun. Bence oku ne dediğimi anlarsın
tarafından
Tamamdır bakacağım
0 oy
tarafından
Senin kalbin seçimini yapmış islam ışığını seçmiş ama kocan büyük sıkıntı sadece duana laf eden haşa Allah yok diyen biri bu yöne eğilsen olay çıkarır
tarafından
Direkt boşanırız böyle bir durumda

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 550 göst.
0 oy
6 cevap 221 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,403 soru

24,182,868 cevap

336,418 kullanıcı

...