0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Kızlar babam doğumdan sonra bana bi bilezik taktı. Yumurta kilitli bi bilezik takmak istiyorum ama bileğime de çok büyük geliyor. Bozdurup iki bilezik yapiyim diyorum ama alış satış fiyatı cok farklı işçilikli olduğu için. Satsam üstüne 20 bin eklesem yine alamam geri. Daraltip kullaniyim dedim burdaki kuyumcular yapamaz işçiliği baya var bozarlar İstanbul'a gonderelim dediler. Çok kararsiz kaldim nasil halletcem bilemedim. Daraltinca da deger kaybetmesinden korktum. Sizce bozdurup iki bilezik yapmali miyim yoksa dursun babamdan hatıra deyip saklamali miyim ?

5 Cevaplar

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ben olsam saklardım
(1,297 puan) tarafından
Değil mi 10 yıl once almış saklamış. Kıyamıyorum ama iste bi taraftan da takmayinca ne anlami kaliyor ki diyorum
(1,112 puan) tarafından
Siz de ilerde torununuzun annesine hediye edersiniz, anlamlı bir gelenek olur
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
Ben saklardım.

Babamın bana 8 yaşındayken verdiği künyeyi halen saklıyorum satmayı hiç düşünmedim
(1,297 puan) tarafından
Bozdursam pisman olcam zaten biliyorum annem giriyor biraz da aklima bozdur takacagin bisey al diye. Ama dediginiz gibi saklayayim en iyisi
(577 puan) tarafından
Ben kullanıyorum kolumda şuan.25 senelik künye
(1,297 puan) tarafından
Benimki cok bol takilacak gibi degil ne yazikki
0 oy
(477 puan) tarafından
Çok mu büyük? Daraltırsan gramı düşer değeri düşer. Bozdurursan makas payı ve işçilik boşuna paran gider. Takmak için başka bir yol bul. Belli olmassa içine silikon tarzı bir şey dolayabilirsin. Ya da seffaf cift taraflı bantın tek tarafını içine yapıştır koluna göre ayarlayabilirsin. Hem parana bir sey olmaz hem hatıran bozulmaz bence
(1,297 puan) tarafından
Aşırı bol emanet gibi duruyor. Artik altina baska bilezik takip onu uste takicam düşmemesi icin
0 oy
tarafından
Şuan ki değeri ne kadar 
(1,297 puan) tarafından
82 bin
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Bozdurma ya babandan hatıra
(1,297 puan) tarafından
Evet pişman olcam sonra biliyorum teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 52 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 561 göst.
15 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,191 cevap