+3 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Bela oldular resmen. Çok hızlı çoğalıyorlar, gece ortaya çıkıyorlar ve çok hızlılar. Mutfağa girmek istemiyorum. Hep dolapların arkasına yuva kuruyorlar. Daha önce ilaç kullandık ancak şimdi hamileyim, kimyasal ilaç kullanmak istemiyorum. Şöyle zararsız bir yöntem bilen var mı hanımlar? Yıldım valla. 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,527 puan) tarafından

Chrysamed fibron jel her böceğe karıncaya birebir 2 hafta öncesine kadar evimde doluydu o jel sayesinde bir tane bile kalmadı bir kac gün ceset temizledim o kadar zerre kokusu yok 5 gramlık bişey minnacık minnacık sıkıyosun delillere dolaplara bulaşıkları cıkarmasan bile olur köşelere sık bak bana dua edeceksin ben deterjancıdan aldım 150 tl trendyoldada var bak hemen cıkıyor karşına

(9,735 puan) tarafından
+1

Canım evden çıkmak lazimmi bu ilacı kullanınca benim mutfaktada gördüm cogalmasinlar yaaa çok korkuyorum bunlardan 

(1,527 puan) tarafından

Yok kız çıkman gerekmiyor kokusu hiç yok hani göz için krem oluyor ya onun gibi az az sürüyorsun 3 gün üst üste bitiyor 

-Reklam-
+1 oy
(18,267 puan) tarafından

Benimde başıma geldi bh Nalet böcekler başına gelenler lütfen yardımcı olun

+1 oy
(3,468 puan) tarafından

Aktarlarda delete diye bir ilaç var onu kenarlara swrpebilirsiniz ama bir gece bence o evde yatmamislisin sorna iyicene temizlemebiz gerekli ne böcek kalır ne birsey

(18,267 puan) tarafından

Bakayım canım binada oturuyoruz herkes de var hepsinin kulanmasi lazm bide çok berbat bir durum ya bitmiyor hiç hemen ürüyorlar 

Yorumun için teşekkür ediyorum 

(3,468 puan) tarafından

O zaman siz ilaçlama firması cagircaksiniz komple ilaclancak senle olmaz o iş tek

(1,527 puan) tarafından

2023 ten kalma postu hortlatmışlar bende uzun uzun yazdım gshgkchcg

Faydalanmak isteyen baksın bari

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 320 göst.
0 oy
0 cevap 97 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 202323 (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy