0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum 3 aylık baston bebek arabasımı almalıyım yoksa kabin boymu travel bebek arabası almak istemiyorum e bebekteki çalışan kabin boyu önerdi

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,974 puan) tarafından

image

bunu aldim bende
tarafından
Aslında çift yönlü olması çok iyi sanırım benim attığım rezimlerdiki çift yön değil kullandınızmı bunu acaba nasıl
(1,974 puan) tarafından
Yeni aldım bende daha gelmedi arkadaşım da gördüm aşırı rahat bebeğide rahat ediyor dedim bende aynısını alayım
(1,589 puan) tarafından
Bende bunlardan aldim civilin baby enzo. Cok rahat oglumda da cift yonlu kullanmistim.bence cok kullanisli oluyor da. Benim kiz binse bi cok rahat edecek ama yürümeyi sevenlerden :)
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından
Allahım baston araba kadar rahatı var mı bu dünyada kayınbabamlarda ikinci el vardı yok ben kullanamam falan diyip hiç almadim senin attığın resimlerdekinden vardı onu kullanıyordum bı gün gaza geldim getirdim bastonu tertemiz yıkadım kullanmaya başladım bendekini hemen kaldırdım kaldırması indirmesi kolay sürümü çok kolay hem yatırma özelliği sayesinde diğerinden farkı yok çocuk için anne için. Büyük fark var aşırı kolay 
0 oy
tarafından
Hep kabin boy olanlardan istedim ne güzelleri var nette ama çok aşırı pahalılar. O yüzden baston diyorum. Tam yatar baston bebek arabası kullanımı çok pratik oluyo. Fotolardakileri bilmiyorum. En son e bebekten en ucuzunu almıştım çok memnundum :) 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Çok küçük daha o yüzden travel ilerde kesinlikle kabin boy 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 275 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berfinisa (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 259 göst.
9 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Senaa123 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
29 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,477 cevap

336,304 kullanıcı

...