0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından
Kızlar gündüz alıstık ama gece altına işiyo sürekli ne yapmam lazım geceleri 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İlk başlarda gece iki yada üç kez tuvalete kaldırman lazım canım sonra kutu kalktikca sayıyı azalt ve kesinlikle bez bağlama gece
-Reklam-
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Uyutmaya yakın çok fazla sıvı verme ve gece tuvalete kaldır alarm kurup 
(3,864 puan) tarafından
Ee tekrar uykuya nasıl alıyo sonra
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Her çocuk bir değil tabiki ama ben gündüz bezi bırakınca gece de bağlamamistim.Su geçirmez Alez serdim yataklarina.Cocuk gece bağlayınca gündüz yapmamaliyim ama gece annem bağladı altimi demekki yapabilirim diye düşünüyor altı açık olunca kontrollü uyuyor ara sıra kaçırıyor ama alışıyor bı sure sonra.
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kaç gün oldu eğitim vereli,biraz zaman geçince gece de alışıyor yapmamaya , tuvaleti gelince uyanmaya 
0 oy
(122 puan) tarafından

Ayy bende hep bunu düşünüyorum. Yeni başladık bizde eğitime ama yapmıyor çişini. Bezsiz 3-4 saat bırakıyorum . Gidip oturuyor çiş çiş diyor oturunca ama yapmadı hiç.  Mecbur bez taktım. Karnı şişti kakasını yapmadı. Eşimde bir gün bez tak bor gün takma alışana kadar dedi  korkudan yapmıyor sanırım bilmiyorum. Daha gündüze alismadik gece ne yapcam hiç bilmiyorum. Uykusundan uyandirsam bu sefer geri uyuması zor :'(

0 oy
(695 puan) tarafından
Yatmadan 2 3 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor birde gece bez bağlama olmamalı cocuklarin kafası karışıyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 399 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysn adnr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,883 göst.
0 oy
9 cevap 259 göst.
28 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 707 göst.
10 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Honeybee (7,447 puan) tarafından soruldu