0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (2,678 puan) tarafından
umutsuz ev kadınları izliyodum bitirdim aahh komşularımı veda etmiş gibi hissediyorum:DD

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kendime dert ararken ben ☺️☺️
(2,678 puan) tarafından
Hahahaha
-Reklam-
+1 oy
(122 puan) tarafından

Yaprak dökümünü izle :D iyice dağıll :woot:

(122 puan) tarafından
Ozaman yaprak dökümü canım :) ben yeni bitirdim . Çünkü Şevket rolundaki oyuncu çıkıp başkası giriyor oyuncu değişikliği oluyor sara sara izledim çabuk bitti ahahhaah
(2,678 puan) tarafından
ay o oyuncu değişikliği bende hiç sevmem
(122 puan) tarafından
İlk Şevket güzel oynuyordu diğeri kazma gibi ahahahha :)
(2,678 puan) tarafından
sona doğru mu değişiyor?
(122 puan) tarafından
Yok canım ortalarına doğru tam bölümünü hatırlamıyorum
0 oy
tarafından

Küçük beslemeyi izle parcalan :D

tarafından
90lar dizisi bol gözyaşı içeriyor çocukluğum onun yüzünden büyüklerden nefret etmekle geçmişti
(2,678 puan) tarafından
oo tam benlik ozaman
tarafından
Mendilini yanına al hem ağlarsın hemde sinirden tvyi kırarsın ona göre:))))
(2,678 puan) tarafından
ay dur kız vaagectim tvnin kredini yeni bitirmiş eşim :))
tarafından
O zaman sinirlerini aldırdığın zaman izle gerçekten hem ağlar hemde insanı sinir krizine sokan Bi dizi :))))
0 oy
tarafından
Sevdiğim her dizi bittiğinde bende öyle boşlukta hissediyorum 
(2,678 puan) tarafından
sonunda beni anlayan biri çiktii
tarafından
Kız film dizi izlerken iş yapan insanlardan değilim hakkını vererek izlerim anlamadığım oldu mu geri sarar mutfaga giderken durdurum  çok severim dizi film.
(2,678 puan) tarafından
ayy tam bensin yiyecek içecek hazırlarım oturur izlerim
tarafından
Aa tabi çay mısır yada  çekirdek karanlık film dizi vakti ohh ne zamandır yapamadım. Bide o kadar çok şey izledim ki çok aşırı güzel olmadığı zamann cazip gelmiyo
(2,678 puan) tarafından
ben bu aralar sık yapiyorum yaklaşık bir ay sonra inşallah bebek geliyor buna hiç fırsatım olmicak sanırım:))
tarafından
Ya bende diyom bol bol izliym fln ama sabah 5 lere kadar uyumayan ben sızıp kalıyorum benimde nasipse iki ayım var. Bi bölüm diziyi 3-4 postada bitirebiliyorum
(2,678 puan) tarafından
valla benim eşimin sürekli mesaisi oluyor yani haftada 2 3 kere yemek derdim oluyor :)) herkesten de uzak uturuyoruz yani misafir falan da gelmiyor sabahtan işimi bitirip oturur izlerim
tarafından
Gündüz sarmıyo bana yoksa bende rahatım o konuda akşam yada gece insanıyım ben :))))
(2,678 puan) tarafından
bekarken öyleydim ya oturur sabaha kadar izlerdim evlenince olmuyor maalesef:))
tarafından
Uykumu düzene sokamamıştım  bi türlü bende hala devam ediyordu ama hamilelikte uyuakalıyorum:)) çocuktan sonra hepten unutcaz uykuyu herhalde:D ilk mi seninde
(2,678 puan) tarafından
evet canım benimde ilk başta banada aşırı uyku yapıyordum simdi agirlastim hem bu sıcağa denk geldi son ayım hic uyuyamiyorum
tarafından
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...Uykularım yanlışlıkla düzene girdi :D sabahın köründe uykum kaçıyor haliyle erken uykum geliyo :D sıcaktan ağrıdan lavaboya git gel son zamanlar uyumak istiyorum ama kaçıyo işte şansa da en sıcak yaza denk geldik :)))
(2,678 puan) tarafından
aynen canım Allah'tan bu aralar biraz daha iyii oladar sıcak degill
tarafından
Aynen şükür canım. Neyse hiç değilse bahara geliyo inşallah güzel ve kolay geçer herşey :))
(2,678 puan) tarafından
Aminn canim kaç haftalıksin
tarafından
31 olduk hayırlısıyla sen ne kadarlık oldun
(2,678 puan) tarafından
bende 35 canım
0 oy
(6,696 puan) tarafından

Şuan bende öyle bir boşluktayım :'( dokunsan ağlarım 

(6,696 puan) tarafından
Yok balım ne kusuru nerden bilecen sen

Allah razı olsun mekanı cennet inşallah bununla avutuyoruz kendimizi ama işte rabbimin gücüne gitmesin gözlerimizden akıyor Zaman zaman
tarafından
Kendini yerlere atıp sesli aglamadigin sürece sorun yok cnm insanız duygularımiz hislerimiz var
(6,696 puan) tarafından
Aynen öyle yok şükür öyle yapmam inşallah ruhu icin bı yasin okuyacağım hediye edeceğim yarın :(
tarafından
Allah kabul etsin cnm
(6,696 puan) tarafından
Amin balım saolasin;)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 307 göst.
+1 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy