0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,106 puan) tarafından

Kızlar deuznesiz adet oluyorum eşim ilaç kullanıyor 2 aya yakındır 2 yıldır deniyoruz olmuyor spermleri yavaş mis bu ay 30 gün oldu adetim geceli nrmalde de 16 23 28 vs gibi düzensiz oluyorum ama 30 gün bitti bugün kasıklarımda öyle ağrı vardı ki çok kötü sonra öğleye doğru kahve rengi akıntı geldi bir kaç kez biraz da pembe gibi az önce acaba hamile olabilir miyim test alamam yarın nöbetçi eczane bulmam lazım alabilmem için diyorum oyleye kadar bu şekilde olursa eşime beni bir hasteneye götür ama korkuyorum ya yoksa diye daha önce test yaptım çıktı ama adet oldum bu sefer de hasteneye kadar gidip boşa çıkmak istemiyorum ya ekinde deyilim ne yapacağımı bilemiyorum şuan da biraz sanki gekiyor gibi hissediyorum 

imagebuna benzer netten buldum bir akıl gerirseniz çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden 

3 Cevaplar

0 oy
(1,337 puan) tarafından
Adet oluyorsundur geliyorsa halen 
(1,106 puan) tarafından
Öyle hissediyorum ama yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sen test yapmadan bizde ne desek boş olur yani sadece raabim gönlündekini tez zamanda versin kucağını boş bırakmasın inşallah diyebilirim ❤️
0 oy
(122 puan) tarafından

Benim yerleşme kanamam 1-2 damlalık gibiydi. Keskin bir ağrı girmişti o şekilde geldi. Devaminda ufak ufak ağrılar oldu ve hamileyim diye hissetmstm. İçindeki sese güven.

(1,106 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,014 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 130 göst.
+1 oy
4 cevap 348 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
21 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,264 soru

24,327,578 cevap

345,558 kullanıcı

...