0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (195 puan) tarafından
Kızlar geçen sene bu zamanlar geldik Ankara dan başka bir şehire 82 ydim o zmn şimdi 62 yım 57 hedefim ama kaldı, dahada zorluyorum, tavsiye istiyorum varmı diyet yapanlar? 

1 cevap

0 oy
(229 puan) tarafından
Aralıklı oruç çok etkili ama ben uygulayamıyorum
(195 puan) tarafından
Aralıklı oruçla verdim cnm ben
(229 puan) tarafından
Yaaa o zaman sen bana taktik ver nolurrr xmöxmxöxm
(195 puan) tarafından
Vereyim cnm vazgeçemediğin neler var hatalarını bliyosundur :)
(229 puan) tarafından
Karbonhidratt... Beyaz ekmeği tamamen kestim çok tahıllı ekmek yiyorum onu da günde 2-3 dilim en fazlaa kalori açığı da oluşturdum 2 haftadır diyetteyim hiç tartılmadım ama hala aynıyım ayna karşısında bide makarna :(( bırakamıyorum
(229 puan) tarafından
Şekeri de tamamen kestim çikolata şekerli kahve meyve suyu vs şeyler hiç yemiyorum
(195 puan) tarafından
Bak şimdi öncelikle hemen herşeyi ciksrman zor zamanla yapacaksın ama porsiyon küçük ben şuan sence makarna yemiyormuyum valla çikolata bile yiyorum ama sabah erken kalkıyoruz kalınca bir bardak limonlu su biraz zaman geçince sade türk kahvesi:) 12 gibi kahvaltı ekmek yok yediğim şeyleri az az köy ama önce gözüm doysun istiyorsan yumurta misal 2 tane hasla, yeşillik köy ara öğün canım bişi isterse çikolata Müsli yiyorum sütlü, arada şu tuket mutlaka günde 2.5 en az akşam yemeğini 5 e kadar yapmış oluyorum, gün içinde aile içinde ne yemek yapıyorsam az az alıyorum üstüne pul biber yada acı biber turşusu, içecek ariyosan eğer şekersiz kola gazoz yada su tüketiyorum 6dan sonra yemek yok ama şekersiz çay su şekersiz kahve iceblrsn yatmadan en son 2 saate kdr, günlük yürüyüş şart
(195 puan) tarafından
Hareketsiz bırakma.cnm vücudunu bol yürüyüş yap her yaptığım ev işinde kalori gidiyor unutma eğer benim gibi sürekli ağzı bişey arayan biriysen sakız cigne:) Mayıs ayindan beridir yapıyorum aralıklı orucu sakızls geçti günler kutu kutu
(229 puan) tarafından
Aşkım hemen hemen aynı aslında misal sabah uyandığımda şekersiz türk kahvesiyle çörçil yapıyorum kendime öğleden sonraya kadar bişey yemiyorum saat 3 gibi filan 1 tabak yemek yiyorum evde ne varsa :( bide akşam yaptığım yemekten yiyorum çünkü çok lezzetli oluyo dayanamıyorum:(( günde 2-3 lt de su içiyorum şimdi ben nerde hata yapıyorum haaa bide bizim aile baya baskıcı o yüzden dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum
(195 puan) tarafından
İşte arada saat düzensizliği var karnın yokken yemiş oluyorsun sabah kahvaltısı önemli hiç yemediginde olacak bazen sabah hiç kahvaltı yapmıyorum misal, saatlerini düzenle yürüyüş şart valla yoksa evde sporlar yap ben yürüyüşe yanımda kimse olmadan da oğlumu alıp çıkıyorum. Bişey deyimmi kan değerlerim sıkıntılıydi şuan hepsi düzeldi, biyolojik yaşım bile düştü :))
(229 puan) tarafından
Lütfen bana en önemli şeyleri söyle ve uygulayım :(
(1,085 puan) tarafından
Bende bekleyeyim ozmn
(195 puan) tarafından
Cnm en önemlisi saat aralığı porsiyon küçültme yürüyüş bol su birde istikrar
(195 puan) tarafından
Misal kendini kafanda şu kiloya gelirsem bunu yapacam diye söz verin bunada inanın yani kendinizle iddia oynayın
(195 puan) tarafından
Diyet yapacamayack ve hırsi olmayan bir insandım ben düşün kaç kez vazgecmisimdir pazartesi baylacam deyip aman diye vazgeçtiğim kafamda tamm dedimm kendim için yapacam kendimle iddialastm inatlastim
(1,085 puan) tarafından
Sabah ilk uyandiginiz zmn ne yaparsınız sıra sıra yazar mısınız ben sabah kalkarım ilk başta bir iki bardak su içerim sonra kahvaltıyı tam yaparım oglende bazen yeyerim baxen yemem akşam  ba
 yemeğinde sat 5 tn sonra yemem erken yeyerim günden 2 5 litre su içerim nerde yanlış. Yapıyorum bazemxe diyet bozduğum oluyur
(195 puan) tarafından
Ben kendimi yazayım cnm, ilk kalktığımda bir yarım saat sonra filan büyük bardak su içine limon sıkarım onu içerim 8 8 buçuk civarı kalkıyoruz, 11 12 gibi kahvaltı kahvaltıda bir yumurta haşlanmış biraz peynir bir kaç zeytin yarım domates salatalık peynirlere pul biber yanlarına acı turşu biberi açık bir bardak çay
(195 puan) tarafından
Aralarda su içiyorum yani acıkır gibi hissettim de kendimi şu içtim yada ağzım bişi aradiginda sakız cignedim, aksam yemegimi airfryerda yağsız baharatlı patlıcan patates kabak tarzı sebzeleri yaptim yanlarına yoğurt ekmek hiç tuketmedim saat 5den sonra yemek hic bisi yok su içmeye yada limonlu çay ikisi bı arada ara ara ictim
(195 puan) tarafından
Sirkeli suda deneyeblrsn sabah ilk
(1,085 puan) tarafından
En önemli tüyo nedir peki
(1,085 puan) tarafından
O nasıl oluyur canım sirkeli su
(195 puan) tarafından
Bir bardak suya bir tatlı kaşığı sirke elmaydi sanirim cnm bakarım birazdan, şeyi unuttum yemek yedikten sonra yürüyüş yaptım hergun hiç vazgeçmeden
(195 puan) tarafından
Saat aralığı en önemlisi 12 saat 5 arası normal oruç gibi düşün, geceleri midem aciktim desede yemedim kendimi telkin ettim sabah kalkınca da açlık yoktu sonrada alıştım açlık çekmiyorum, inanirmsn ben tatlı çok seviyorum ama eskisi gibi yiyemiyorum
(1,085 puan) tarafından
Ne kadar kilo verdiniz peki ben baktım sirkeli su birde bal.iyke tüketiliyor
(195 puan) tarafından
Bal yok sonuçta tatlı koymadım hiç, Mayıs'ta başladığımda 74,5 kiloydum şuan 61.7
(1,085 puan) tarafından
Helal olsun çok tşk ederiz ins bende indiririm çok güzel elbiseler var ama geyemiyorum eşim çok kilo almisi. Diyi heekez inat zayiflayop güzel elbise geymek istiyorum bekarken 65 kiloydum şuan 78
(1,085 puan) tarafından
Tartıda yok tartilsam zayiflamis miyim diye
(195 puan) tarafından
Ben o 60 i görmeyeli çok olmuştu,  şimdi nisanimda giydiğim abiyem bol geliyor mutlu oldukça dahada yapasın geliyor, vazgeçme devam et inatlas. Birde ağzın bisiler arıyor veya hazırlık yaparken yememeye özen göster
(1,085 puan) tarafından
Çok güzel kilo vermisiniz ins bende o kiloya kavusirum   mesela deyelim bugün saa yedim ama ekmek tuketmedim saat 7 gibi yedim oda ekmek mi sayılır yani ekmek kullanmadim sade sarma yedun
(195 puan) tarafından
Ye cnm canın çekmiş nefsin daha çok ister sen sadece daha az ye ama saatin çok geç asla kalma o saate
(1,085 puan) tarafından
Peki çok tşk ederim bir ara zencefil ile limon tüketiyordum sürekli unutuyurdum ins bu saaten sonra hırs edip zayıflarım
(195 puan) tarafından
Kendine destek olacak birinide bulablrsn diyet arkadaşı benim eşim diyet yapmadı ama destek oldu, inşallah çabucak verirsin. İmkanın oldukça yürüyüş yap ben köy gibi yerdeyim hergun çıkıyorum
(1,085 puan) tarafından
Nasıl yani destek oldu benimki gorimcen var diyi artık yürüyüş yapalım yemekten sonra
(195 puan) tarafından
Bazı eşler o ne bunu niye yiyon bu yemek ne bunumu yicez vs der ya onu diyorum psikolojikmende etkilememeli seni ki daha hırsla yapablrsn
(1,085 puan) tarafından
Yok benimki o konuda karışmaz bu sabah üzüm sirekesi vardı bir su bardağına bir çay kaşığı üzüm sirkesi koydum elma sirkem kalmamıştı evde bir etkisi oluru onunda iştah kesti ama zayiflarsan her namazda sana dua edecem ins rabim evine huzur eksiltemesi. Diye dua edecem☺️
(195 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun elma sirkesiymis bndekide bugünlük böyle olsun ama elma sirkesi al alırken de arka kısmındaki oranlara bak olurmu su iç bolca ekmek yeme kesinlikle, soracaginbisi olursa yaz istiyosn Instagram dan yaz
(1,085 puan) tarafından
Valla canım istegram kullanmıyor
(1,085 puan) tarafından
Çok tşk ederim sormak istediğim birşey olursa tekrar yazarım ama iştah kesiyor az önce yine içtim yemekten önce içeyim dedim
(229 puan) tarafından
İnstagraminin ismi ne canım
(195 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.....
(195 puan) tarafından
Sürekli içme mideni yakarsın bir kez sabah iç sadece
(1,085 puan) tarafından
Peki canin az önce görümcem ip geturdi atlamak için 100 kere atladım sonra beraber atladık ipte işe yarar degimj
(195 puan) tarafından
Yarar tabiki
(1,085 puan) tarafından
Canım günaydın dün ben 2900 adım yürüdüm 100 kerede ip atladım  bugünde çok ayaklarım ağrıyor neden acaba çoktandır yapmadığım için mi acaba ayakları mi açılıyor
(229 puan) tarafından
Hamlamışsın bide birden bire 100 kere yaptığın için ağrıyo yaptıkça alışırsın ama azdan başla çoğalt daha kolay olur acı açısından
(1,085 puan) tarafından
Hm bir etkis olur ins birazdan da yapacm  sende diyette mısın gamze
(195 puan) tarafından
Zamanla yaptıkça o kolaylaşacak yapmaya devam et ağrıması güzel bişey demekki fayda etmeye başlamış
(229 puan) tarafından
Evet bende diyetteyim canım
(1,085 puan) tarafından
Hadi ins ☺️
(1,085 puan) tarafından
Seninki kaç haftadır
(229 puan) tarafından
3 haftadır yapıyorum 2 kilo vermişim :)
(1,085 puan) tarafından
İyi vermisin yinede darisa başıma ins
-Reklam-

İlgili sorular