0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba kızlar oğlum tam 16 aylık . 

İlk dogdugundan beridir memeye çok bağlı uyku asla yok .. bu son zamanlar özellikle bu 2,3 ay baya arttı yeni fohmus bebek gibi yarım saate bir saate uyanıyor sallanmaya su içmeyi reddeyor illa o meme ağzına girecek bir iki emecek bazen saatlerce .. emzik gibi kullaniliyorum . Gece uykumuz hiç yok yemek yeme düzeni hiç yok bende bırakma kararı aldım çok yoruldum . Eşim bile karsiyken biraktir dedi çünkü gece hiç bizi uyutmuyor maalesef:( 

Hemen değilde alıştıra alıştıra bırakmak istiyorum .

İlk oğlumda 2,3 gün zorlandım ama bunu bilemiyorum çok korkuyorum fikir verir misiniz :(

3 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Daha erken degil mi evet boyle ama duskun demekki az daha sabir disleri ne durumda oyle zamanlarda daha duskunluk oluyor diye duymustum
(24 puan) tarafından
Evet küçük ilk oğlumu da bu zamanlar bıraktırdım hamile olduğum için . Ama hiç olacak gibi değil dişleri patlıyor yavaş yavaş .
(14,147 puan) tarafından
Belkide ondandir yani tecrubelisin iste kolay buyumuyorlar benim kucugum 18 sylik emmiyor ama eminim.senin duruminda olan arkadaslar vardir senin kararin ama bana erken geldi
(24 puan) tarafından
Evet ama ilki bu şekilde çok yormadi beni düzenli beslenirdi . Ben biraz onun içinde istiyorum yeme düzeni yok uyku düzeni yok gelişme zamanında yemegini meyvesini uykusunu güzel alması lazım artı bu yorgunlukla gece uykusunu alamadığım dan gündüz çocuklarımla güzel ilgilenemiyorum . Bende istemiyorum en azından 2 yaşına kadat ama dediğim gibi .
(14,147 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin ozaman cocugunu kolay gelsin
-Reklam-
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Aynılarını yaşadım ben de bu şekilde

Oğlumu da 18 aylıktı kestim kızımı da baktım çok düştü biraktircam dedim biraktirdim sabır taşını denedim ben işe yaradı 
(24 puan) tarafından
Ne kadara temin ettiniz acaba ?
(2,610 puan) tarafından
Çok fazla kullanılmıyor zaten görümcemden aldım biraz bilmiyorum yani fiyat olarak nasıl
(24 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Senden ziyade başkalarının ilgilenmesi lazım canım bn öyle gece emmesini kesmiştim. Eşim ilgilendi çok ağladı flan ama uykuya yenik düştü 1 haftaya falan gece uyanması bitmişti. Ben başka odada yattım ikisi bi odada. Gündüz de meme diye gelince hemen dikkatini dağıtıyordum araba oynayalım dışarı çıkalım banyo yapalım gbi. Daha az emmeye başlamıştı böylelikle
(24 puan) tarafından
Gece asla eşim ilgilenmez . Mecbur bir şekilde su veya mama felanla ilgilenip uyutucam . Umarım hemen alışır
(2,283 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım istersen gece yatmadan memene yarabandı yapıştır gece uyumuş falan de böyle de işe yarayabilir
(24 puan) tarafından
Bakalım canım ya Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,444 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,974 soru

24,147,607 cevap

334,728 kullanıcı

...