Günaydın kızlar. Karga kahvaltı yapmadan post açayım dedim)) Benim kızım 3 yaşında ve parkta arkadaş ediniyor . Yani her yerde ediniyor çok arkadaş canlısı. Anlaşıyor çocuklarla mesela annesiyle tanışıyorum bir iki görüşüyoruz sonra bu 3 4 yaşındaki çocuklar küfür ediyor . Öyle sa.lak man.yak değil ama büyük büyük küfürler. Gerçi bunların söylemesi de normal değil. Ben bir daha çocuğu da görüştürmuyorum kendim de görüşmüyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Bazen böyle düzgün çocuklar oluyor ama onlarla tekrar denk gelemiyoruz nedense . Böyle durumlarla siz de karşılaşıyor musunuz ? Nasıl koruyorsunuz çocuklarınızı? Ve en kötüsü belli bir yerden sonra koruyamama düşüncesi size de geliyor mu
Bizim parkta öyle bir durum hiç görmedim şükür benim kızımda arkadaş istiyorum ama kimse onu pek takmıyor oda tek başına oynuyor
Benim kızım dedesinden s…..git b…k küfürünü duymuş evde habire s.k s.k b.k diyip duruyor oyun oynarken falan en tahammül edemediğim şey küfürdür bir söyledi iki söyledi üçüncüde ağzına soktum acı biberi birdaha söylemedi eşimi de bir güzel haşladım sizin çeneniz yüzünden çocuğa kızıyorum diye artık gitmiyorum oraya ağzından çıkanı bilmiyorlar
1,493,267 soru
24,398,917 cevap
349,955 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın