0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından

Doğum yaptım 40’ımda kontrole gidicem yine alttan mı muayene yapıyorlar çok can yakıcı bir durum ya iç dikişimde çoktu benim çok sıkıntı yaşadım :(

7 Cevaplar

0 oy
(746 puan) tarafından
Iyilesirsen bi sikintin olmazsa gitme canım. 
(2,481 puan) tarafından
Yani iyileştim sayılmaz hala yanıyor dikişlerim birde ilk kontrole gidemedim ben acilden girdim Doğumdan 3-4 gün sonra baya kötü oldumda o zaman alttan muayene etti kuru tutamamışım galiba ilaç verdi haftaya gel dedi bebekten dolayı gidemedim kaldı öyle
(746 puan) tarafından
Hmm enfeksiyon olabilir o zaman mutlaka git canim
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm sıkıntın yoksa gitmene gerek yok batma yanma oluyorsa gelin diyorlar enfeksiyon tutmasın diye
(2,481 puan) tarafından
Yanma oluyor maalesef tam iyileşemedim hala bugün 34 gün bitti
(2,558 puan) tarafından
Olur cnm normal  biraz bekle benim 65 güne kadar yanma olmuştu o da 2 dikisti
(2,481 puan) tarafından
Emzirirken bazen çok zorlanıyorum birde idrarımı tam tutamıyorum hala normal mi acaba
(2,558 puan) tarafından
Cnm  olur dikişlerinde agri batma daha yeni idrar tutama ma normal derler ama bende o sıkıntı olmamıştı çünkü fazla dikiş yoktu iki taneydi oda yırtılma oldu diye
(2,481 puan) tarafından
Hım ben baya kötü oldum ya
0 oy
(11,339 puan) tarafından

Ben gitmedim kendi geçti gitti çok şükür bana gel de diyen olmadı ki gitsem :angel:

0 oy
tarafından
Bnmde 18 tane vardı 10ngune dustu hepsi acıma vs de olmadı 
(2,481 puan) tarafından
Dışta 4-5 dikişim varmış görebileceğim ama iç dikişimi söylemedi galiba korkmim diye çok zor bir Doğum oldu çünkü  çok olduğunu biliyorum ama
tarafından
Dış dikis daha kötü canım iç çabuk iyileşir erir
0 oy
tarafından
Kesinlikle git kontrole. Ultrosonla hem rahmin twmizlenme durumuna bakar hemde alttan djkislerine bakar. Problwmde yasamissin zaten. Hic bir aci olmuyor rahat ol
(2,481 puan) tarafından
Alttan bakar mı yani
0 oy
tarafından
Alttan muayene yapar ama ultrason ile el ile değil yani ben öyle oldum ultrason ile baktı yara vs var mı diye 
0 oy
tarafından
Beni çağırdı gitmedim ama kanamam kesilmeyince mecburen gittim. Karından ultrasonla baktı sorun bulamadı , mecburen vajinal muayene yaptı. Yani bir sorun olursa mecburen bakacak. Bende gözümde çok büyütüyordum ama kısa bir muayene oldu. Kendini strese sokma , doğum yapan insan o kadarına da katlanır.
(2,481 puan) tarafından
Normalde alttan muayeneden korkan bir insan değildim ama Doğum sırasında ve dikiş esnasında o kadar çok alttan muayene yaptılar ki canım o kadar yandı ki korku oluştu haliyle
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum , bende doğumdan sonra çok korkuyordum ama korkulacak bişey olmadığını yaşayıp gördüm. Doğum anındaki gibi olmuyor daha temkinli bakıyor doktor, sonuçta dikişlerin var. Gözünde büyütme bence , gelip geçiyor.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,924 soru

24,176,013 cevap

336,108 kullanıcı

...