0 oy
1,064 göst.
Diğer kategorisinde (2,156 puan) tarafından
Kizlar evin yakınında biri 3 el silah attı köpek vurmuş neyse bende balkonda oturuyordum oğlum da evin içinde dolaşıyordu kendi kendine. kapı çalmış ben duymadim oğlum açmış bir erkek sesi duydum ev sahibi diye bağırıyordu fırladım kalktım hemen kapıya koştum polis gelmiş kim ateş etti gördünüz mü diye sormaya. Görmedim dedim gittiler ama ben o kapıyı nasıl kilitlemedim diye kendi kendimi yiyorum şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor oğlum 3 yaşında ya gelen kötü niyetli biri olsaydı oğlumu alıp gitseydi gibi şeyler geliyor. Normalde her gece kilitlerim bugün unutmuşum oğlumun öyle çıkıp gitme gibi bir huyu yoktur ama zil çalınca açmış tabii çocuk çok kötü hissediyorum şuan 

14 Cevaplar

+2 oy
(7,780 puan) tarafından
Oğlun kapıyı açabiliyosa her ihtimale karşı kapın kilitli olsun. Çok şükür bişey olmamış düşünüp üzülme bundan sonra daha dikkatli olursun
(2,156 puan) tarafından
Normalde kilitlerim ama bugün unutmuşum
-Reklam-
0 oy
(6,535 puan) tarafından
3 yasinda cocugu evin icine salip nasil balkonda oturuyosunuz ki.

Ben bebegimle surekli ayni ortamdayim gozumun onundedir.
(2,156 puan) tarafından
Oyuncak getiriyordu arada eve giriyordu genelde yanımda durdu zaten
(6,535 puan) tarafından
Dikkat et canim en tehlikeli donemleri.
(409 puan) tarafından
Canım 3 yaş öyle sürekli başında duracağın bir yaş değil ki artık az çok lavrıyor bişyleri ben de bunu anlamıyorum imkansız yani her dk önümde duramaz bunun wc si var banyosu var ne bilim uyuyoruz vs. B
(6,535 puan) tarafından
Bi benim ki yaramaz heralde. Arkami dondugum anda hemen yapacagini yapiyo.
Ya da ben evhamliyim. Gozumun onunden ayirmiyorum.
0 oy
(3,911 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya aman dikkat bidahakine unutmazsın artık 

Ve bence oğlunu tembihle kapıyı tek başına acmasin çalsa bile sana haber versin  
(2,156 puan) tarafından
Yok yok unutmam çok iyi ders oldu. Öğreticem dediğini de
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Benimki de zili duyunca koşa koşa gider kilitli olmasına rağmen zorlar açmaya çalışır gece gündüz hem altı hem üstü kilitli tutarım. Sadaka ver içinde ferahlamış olur hem Rabbim korktuğumuza uğratmasın 
(2,156 puan) tarafından
Amin. Bende hep kilitlerdim ama bugün unutmuşum zaten nasıl unuturum diye kendime kızıyorum
(3,849 puan) tarafından
Çocuğa da yine de anlat kapı çalınca beni çağır diye. Allahtan bişey olmamış insanlık hali olur
(2,156 puan) tarafından
Anlaticam canım sağol
0 oy
(94 puan) tarafından
Allah’ın belaları ne istiyorlar kedi köpeklerden? O günahsız hayvanların vebali boyunlarına olsun nefret ediyorum böyle insanlara bedduam büyük!!!
0 oy
tarafından
Ayy Oğlumda öyle bir kaç kez teyzesine falan açtı ama ben kızdım ne olur ne olmaz ben yanında olmadan alsa kapıyı açma diye hırsız yada kargocu olur biz tanımıyoruz kapımız kutlu olmadığıni anlayabilirlar dedim şimdi biri gelincede ne olur ne olmaz bn gelmeden açma diyorum biliyorum zaten diyor bnde gündüz kitlerim bugün rahatszdm eşim kapıyı çekip gitti sabah kafam orda kaldı kargo bekliyordum şimdi fekir fln çocuğum açar diye korkuyordum hmm kalkıp kitledim akşam eşim gelince kapıyı tiklatiyir *** bbn geldi diyorum kilidi aciyorm o açıyor 
(2,156 puan) tarafından
Bnede anlaticam güzelce ben olmadan açma kapıyı diye çok iyi ders oldu bana
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 yaşından beri kapıları açıyor sürekli kapı çalsın bende önce koşuyor üstten devamlı kilitliyorum bazen bende unutuyorum kapıyı açıp hemen kaçıyor Allah'tan merdivenlere gitme huyu yok asansöre koşuyor hemen asansör hastası bende artık sürekli dikkat ediyorum kilitlemeye hatta bazen kilitleeiğimi unutup kontrol ediyorum kilitli mi diye valla zor canım ne diyim bazen üstüm müsait olmuyor komşu geliyor çat diye açıyor hemen dur demekten anlamıyor 
(2,156 puan) tarafından
Benim ki biraz daha aklı eriyor kapıyı açip dışarı çıkmaz ama zil çalınca açmış tabii çocuk ne bilsin. Bana çok iyi ders oldu çok korktum
0 oy
(54,509 puan) tarafından
bu senin aklından cikmaz aklina geldikce icin icini yer birkac ay once kizim esimle evin altinda berber de kaldi ben anneme gitcem demis geldi Allah im hala kafamda bir sürü senaryo geciyor icim urperiyo evlat ne zor
(2,156 puan) tarafından
Ayy deme valla şu saat oldu uyaniyorum aklıma geliyor hala. Gidip gidip oğlumun saçını okşuyorum benim dalginligim kötü birşeye sebep olabilirdi ahh napardim o zaman
0 oy
(2,683 puan) tarafından
Allah beterinden korusun canım 22 aylık daha simdiden bütün kapıları açabiliyo oğlum hepsi kilitli o yüzden fazla paranoyak oldum oğlumdan sonra 
(2,156 puan) tarafından
Bende hep kilitlerdim ama bugün unutmuşum hatta bende bir de kapıyı kapatıp anahtarı oynar da kendini kilitler içerden korkusu var o yüzden bütün odaların anahtarlarını topladım sakladım bı balkonunki duruyor onda da diken üstündeyim gündüzleri çıkarıp saklıyorum geceleri takıp kapıyı kilitliyorum dediğin gibi Allah beterinden korusun
0 oy
(695 puan) tarafından
Genel olarak hep önlem alırız ama önlem almadığımız tek bir gün mutlaka bisey olur sanırım doğanın kanunu 
(2,156 puan) tarafından
Evet ya normalde balkonda da oturmazdim ben bugün hava serin serin esiyor dedim 10 dk oturiyim silah mı atılmadı polis mi gelmedi daha da oturmam artık
0 oy
(8,567 puan) tarafından
Benimde 24 saat kilitlidir. Bir defa unutmuşum senin gibi ben wc deyken çıkıp inmiş dış kapının orda yakaladım elim ayağım titredi o günden beri çok dikkat ediyorum
(2,156 puan) tarafından
Bende artık bundan sonra çok dikkat ederim aklımdan çıkmaz
0 oy
(409 puan) tarafından
Oğlun olsun olmasın her zaman kilitli tut canım ben gece gğndüz farketmez her tarafını kilitlerim eşim artık dalga geçiyor he çivile aq :D 
(2,156 puan) tarafından
Kız depremler oluyor ya Allah korusun depremde kapılar yerinden oynayınca kilitleri acilmayabiliyormuş çok da her yerinden kilitleme ben bir iki defa üstünden kilitlerdim sadece onu da unuttum bugün bir daha unutmam artık bana iyi bir ders oldu
0 oy
tarafından
Ya çok dikkat et şansına polis gelmiş kadin halinle evdesin gelen kızı kısı hırsız sapik falanda olabilirdi Allah korusun 
(2,156 puan) tarafından
Ay eşimde evde yok göreve gitti evde tekiz bı markete gittik geldik elimde eşyalar var diye herhalde kapıyı kilitlemeyi unutmusum benimde aklıma bin türlü şey geldi ama ders oldu bana bir daha unutmam artık
tarafından
Aynen dikkat edersin artik
0 oy
(7,407 puan) tarafından
Eşim sabah 5.00'te gider işe hemen kalkıp kapıyı kilitlerim iki defa 4 yaşında benim oğlum biliyorum açmaz asla kapı çalıncada acmaz ama  gündüz de mutlaka kapım kilitli olur

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 662 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,103 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde 2ikizAnnesi (4,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 414 göst.
+1 oy
31 cevap 1,199 göst.

Kategoriler