0 oy
1,130 göst.
Diğer kategorisinde (1,163 puan) tarafından
Şuan ok pişmanım. Bagirmami tüm mahalle duymuştur o kadar yani. Cok ağladı sonrasında uyudu.suan vicdan azabı çekiyorum. 5 yaşında  unutur degilmi

32 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Valla canım bnm 

Köye gittik kaynanama kızım daha 17 aylıktı yemeğini yerken döktü kaynanam sesini yükseltti kızdı .dedim neye bağırıyorsun temizleyen bnm kızımın canı sağolsun .  Kızım kendi yemek yiyor her yediğinde bir dala dahi döküldüğünde korkarak baba bakıyor temizlemeye çalışıyor  ne kadarda  bişey olmaz kızım temizlerim desem de öyle bir travma kalmış çocukta
-Reklam-
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Evi ateşe mi verdi silince geçer niye bu kadar sinir anlamam benim oğlumda beyaz halıya kahve döktü dünyanın sonu mu yani sildim geçti eşyalara değil de çocuğa değer vermeli anne babalar
0 oy
(3,242 puan) tarafından
İnsan ne yazık ki dayanamıyor ve bağırıyor. Kızım ne yaramazlık yaparsa yapsın kızmıyorum ama mama yemediğinde bende deli oluyrdum. En son öyle kızdım çok ağladı. O gün söz verdim, yemediğinde asla ısrar etmiyorum ve kendimi tutuyorum. Şuanda artık ben sakin kalınca o da yememek için çabalamıyor yiyor mamasını. Sizde bu anlarda en azından 2 dakika sorundan uzaklaşın, zor ama anne olarak buna mecburuz. 
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Bir anlık sinir ile insanlar neler yapıyor tabi buda bir gerekçe değil sakin olun elbet sizde istemezdiniz bu şekil olmasını oğlunuz ile konuşun 5 yaşındaymış senden özür dilerim biraz zor zaman geçirdim yoruldum ve o an sana sinirlendim bu yaptığım yanlıştı sana bağırmamalıydım vs bunun gibi cümleler kurun en azından gönlünü alın (bir daha yapmam demeyin yaparsanız daha fazla hayal kırıklığı olur.) 
0 oy
(695 puan) tarafından
İnsanlar sevmek esyalar kullanılmak için vardır dünyadaki kaosun nedeni eşyaların sevilip insanların kullanilmasidir    yeterince açık bence
0 oy
tarafından

Benim ki 4,5 yaşında çoğu kez bişey dökünce bişey olmaz diyorum akşam benimkinede süt verdim gitmiş kanepede içiyor oğlum lütfen masaya geç süt dökülünce çıkmıyor dedim öyle bir kaç kez söyledikten sonra geçti ama önceleri dökmüştü gerçekten hem leke kalıyor hemde kolay kolay çıkmıyor neyse bazen insan olarak kızıyoruz bendede 2 çocuk var küçüğü 7 aylık o geldiğinden beri bende sabır kalmadı aşırı derecede ağlıyor öyle böyle değil ben bitiyorum artık bazen bağırınca bana bağırma güzelce şöyle diyor o an özür dilerim oğlum kardeşin çok ağladığı için bende artık sinirlendim o anda seslenimce sana bağırmış oldum.

Tamam anne güzelce şöyle yapayım kalbimi kiriyorsun diyor yemin ederim var ya öyle değince vicdanım sızlıyor bütün gün dikkat ediyorum .

Tek çocuk olanlar genelde vicdan yaptıriyorda olabilecek bişey birde çalışıyormussn günün yorgunluğu ev işi zaten bitmiyor gönlünü alırsan gecer inşallah 
0 oy
(7,051 puan) tarafından
4 yasinda bnm kide dokuyo ama bagirmiyorum sakince anlatirim
0 oy
(1,980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yani bir süt döktü diyede çocuğa bagirilmaz  ya benim koltukları görsen bizimki bilerek yapıyor yaramazliktan  birde beyaz koltuklarım, çikolata mi istersin üzerinde kahve lekesimi oğlum yaptı bu ay koltuk yıkamacı cagiracagim örtü de örtüyorum ama yani yinede oluyor bence dünya malı için çocukları o kadar sıkıp üzmeye değmez ya bütün mahalle duyacak kadar niye bağırıyorsunki canım şimdi ilk defa ise belki unutur ama eşyalar için çocuklara bu kadar kızmayın bence üç beş sonra sonra eşya değişir de çocuğunuz da bıraktınız o yaralar gecermi sonra 
0 oy
tarafından
İnsanız yani bazen olur öyle şeyler cok takma sende sarıl öp bidaha kendisi de yapmaz zaten 
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benimki de dün Vileda kovasindaki kirli suyu döktü her yere. Bir bağırdım ama çok pişman oldum sonradan aynı senin gibi. Ama bugünlerde dinamit gibiyim. Sinirlerim çok zayıf. Dua edin bana.
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kız ne olacak dökülsün benim kızımda döküyor mesela bakıyor gözüme diyorum annecim bir şey olmaz temizlenir hepimiz bagriyoru, sabrımız var ama süt için de bagirilmaz sıkma canını uyanınca op sarıl özür dile annecim çok sinirliydim de durumu anlat 
0 oy
(729 puan) tarafından
Benim evi iki canavar aksama kadar ne hali ne yastik hic bisey birakmiyolar evime misafir cagirsam 1 hafta temizlik yapsam gene pisletcek biyer bulurlar uyariyorum yapmayim temiz olun burasi pis oluyo vs diye yapma dedigim seyleri yaptiklarinda sinirlenirim ama ilk defa yaptigi biseyse duzgun soyleseydiniz keske .konusmak varken bagirinca cocuklar inatladiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 224 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 745 göst.
26 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ⚡Naz⚡ (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 820 göst.
3 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...