0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Testi yaptıktan 3 dk sonra bu oldu kızlar ilk defa böyle koyu gördüm sizce de koyu değilmi belim öyle böyle ağrımıyor ve akıntım fazla şimdi böyle koyu olunca mı ilişki oluyordu yaa nekadar sğrcek bu ilişki durumu 

image

8 Cevaplar

0 oy
(29 puan) tarafından
Gün aşırı ilişki dene. Test yapmaya devaö et ikinci çizgi silinene kadar ilişki olması lazım
tarafından
Canım eşim evde olmucak gün aşırı zor yaa :((
-Reklam-
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Bugün mutlaka degerlenirin
tarafından
Tek bugün şans var eşim olmucak yarından itibaren maalesef son anda belli oldu napalım kısmet hayırlısı
0 oy
tarafından
Bugünü değerlendir ama bence yarındir canm
tarafından
Canım tek bugün şans var eşim olmucak yarından itibaren testte yapmim diyorum artık olursa olur hayırlısı 3 gün yaşıyor diyorlar sperm kısnet artık üzüldüm ama napim
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Bugün yarın mümkünse ertesi gün tavsiye ederim.
tarafından
Tek bugün olsa olmuyomu maalesef eşim olmucak testide yapmucam artık kısnet üzüldüm ama napim
0 oy
(195 puan) tarafından
Bu yumurtlama cnm ertesi gün diğeri silik olacak o gün önemli ama 2 güne bir ilişki öneriliyor sperm 48-72 saat yaşayabiliyor 
tarafından
Teşekkür ederim canım yarın artık test yapmim diyorum eşim olmucak 5 gün çünkü
0 oy
tarafından
hergun seklinde catlamayi gordukten 2 gun sonrada devam
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Oluyosa günaşırı ilişki deneyin. İnşallah olur canım.
0 oy
tarafından
Canım bi gün ilişkiye gir bi gün girme yumurtalar çatlamış tam zamanı adet gününe 4 5 gün kala iliskiyi kes sonra adetini bekle gelmezse tutmuştur 
tarafından
Tmm canım benim ama hergün olamıcakeşim 5gün yok kısmet artık yarında yapmim test diyorum artık aslında silikleşme varmı yapsam mı bilmiyorum boşada harcamak istemiyorum yapamıcam ilişki sonuçta adetim düzensiz fln kısmetse olur
tarafından
Bu geceyi de değerlendirin artık yapcak bişey yok demekki nasip artık başka ovulasyon yapma bekle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 561 göst.
18 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Trbznlugln (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 894 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,032 cevap

334,663 kullanıcı

...