Göreme acik hava muzesine gttik muze girisine girmeden daha kiz dondurma istedi bi top 50 tl kiza bir top aldik. Fazla kazik diye biz baska yerden aliriz dedik donuste az yorulunca. Neyse girise kadar bile yorulduk bi dondurma yeyip oyle iceri giriş yapalim dedik. Kultur ve turizm bakanligina ait İsletme girdik ben disardayim esim 3 top kendine 3 top bana almis ucuzdur diye)
Kasaya gelmis Top 75 tl miş. 450 tl bizim dondurmalar tuttu.Bi 50 tl de kiziminki. Sonra bizimkinin kulahlari boyle gorunce heves etti. Bi tane de ordan aldik 75 de oyle. Toplam 575 tl odedik ciktik
Anneeee neden burda hic Turk yok dio. Kizim dedim turklerin parasi yokki yabancilarin parasi var. Eee biz TUrküz yabanci degiliz ki dio. Zenginmiyiz biz dio dedim biz Türküz evet ama salağiz ondan burdayizyoksa zenginlikten degil
Fırsatçılık ya yazık günah. Sömürüyorlar insanı. Neyse canım olan olmuş artık afiyet olsun size
Keşke sadece dondurma o fiyata olmuş olsaydı gam yemezdim inek şabanın bir repliği geldi aklıma oysaki her izledim de gülerdim çocukken ama şimdi daha iyi anlıyorum ne demek istediğini şöyle diyelim
Denizde yatıyor boy boy odun
Evde ne şeker kaldı ne de un Denizde balık gibi yatıyor ay Şinanay yavrum şinanay
Böyle giderse pahalılık vay vay vay Kafada ne tahta kalacak, ne de yay
atla deve mi bacim yemeseydiniz
Bu yüzden fiyatını sormadigim hicbirseyi almıyorum almadan önce hep fiyat sorarım
Allahtan var da odemissiniz ya olmayaydi
Son kıtaya bittim
Aynısı başıma geldi dondurma aldım ama kaptaydi kapta baya ufakti adam koydu fiyatı odiyim dedim 65 demedi mi ben şok en fazla 30 olur sanmıştım neyseki eşim ve oglum sevmiyor dondurma bi ben yedim
1,487,762 soru
24,320,458 cevap
345,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın