0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba hanımlar

Eşim ve ailesiyle ilgili bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Eşimin teyzesi ile eşimin amcasının oğlu evli iki tane oğulları var. 13 ve 9 yaşlarında. Çocukları ile ilgilenmedikleri için büyük oğlu doğduğundan beri kayınvalidemde kalıyormuş ve hala aynı şekilde. Küçük oğluda kendi evinden fazla kayınvalidemde kalıyor. Anne ve babası sadece çocuklara para vererek ebeveynlik yaptıklarını sanıyor. Nereye gidersek bizimle birlikte geliyorlar. İki yaşında kızım var. Kızıma ne alırsa eşim onlarada alıyor. Bazen bizde kalıyorlar. Bu zamana kadar hiç bir sıkıntım yoktu. İkisiylede kardeşim gibi ilgilenirdim. Babalarının annesini aldattığını öğrendiğimden beri çocuklara karşı bütün şevketim bi anda kayboldu. Ben çocuklarını gezdireceğim kocamla vakit geçiremeyeceğim kendi çocuğumdan kendi evimden kısıp onlarada bişeyler yapacağım ama babaları çocuklarının rızkını başka kadınlarla yiyecek vaktini başka kadınlara harcayacak. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Maddi olarak hiç bir sıkıntılarıda yok hatta bizden kat kat iyiler. Dün bir tartışma sırasında eşimin ailesinin içinde çocukların bizimle gelmesinden dolayı rahatsız olduğumu söyledim ve herkes bana cephe aldı çünkü çocuklar onların kırmızı çizgisi. Kendi torunlarından daha kıymetli. Kimse çocukların babasını karşısına alıp bak senin yaptığın yanlış demiyor aldatıyorsa karı koca arasında biz çocuklarla ilgilenelim diyorlar. Ben mi bu konuda yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 

1 cevap

0 oy
(67 puan) tarafından
 Gerçekten hayretle okudum 
(3 puan) tarafından
İşyerinde buldum kocamı. Aileside yanında promosyon
(3 puan) tarafından
Sana gelmezler ama sen çocukları bizimkilere bırakabilirsin hayır demezler
(67 puan) tarafından
Eşi benzeri nadir bir promosyon . Valla bak benim kaynanam da çok ahlaksız gerçekten su cümleyi bir kadın için kullanmak istemem ama malesef tam olarak kaynanamın tabiri bu
(67 puan) tarafından
Yakın otursak veririm arada işime gelir. böylelerine vereceksin kreş gibi tüm çocukları o zaman görecek gününü
(3 puan) tarafından
Tüm çocukları yan yana dizip çizgi film izletir artık
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 198 göst.
0 oy
14 cevap 631 göst.
0 oy
7 cevap 382 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 1,578 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (2,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,159 cevap

334,351 kullanıcı

...