0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,621 puan) tarafından
1saat oldu uyuyo uyanıyor sinir geliyor bide emerek uyuyor en kısa Amnsamemeyi kesmem lazım 

6 Cevaplar

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kaç aylık ki kız bizim ki 5 dakikada dalar 2 buçuk yaşında ama ben hiç sallamadımm kendi kendine uyuyor yani emerek uyuduğu için kendine alışkanlık yapmıştır canım o yüzden sürekli kalkıyordur
(1,621 puan) tarafından
18aylik bnde sallamafim emerek ve bebek arabasında uyuyor biraktiricam memeyi aşırı duskun nasıl ypsam diye düşünüyorum özellikle sıcakta çok çıldırıyorum
(7,369 puan) tarafından
Kız biz karalamistik gogusu böcek var sanıp bırakmıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gün be gün değişiyor baktım 15dk içinde uyumuyor salıyorum çayıra 
(1,621 puan) tarafından
Bnimki sallama sevmez
0 oy
(1,268 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim kızıda 1 saate yakin anca uyutabiliyorum 13 aylık ve maalesef emerek uyuyor havada sıcak olduğu için uyuyana kadar şekilden şekile giriyor ve bu durum benide çok bunaltıyor 
(1,621 puan) tarafından
Kesi Lille
0 oy
(13,307 puan) tarafından
18-22 ay arası uyku eğitimi verdim kendi kendine uyuyor. O zamandan önce en az yarım saat sallardım beşikte. Ama emen çocuk illa kalkar 2 yaş takıntı demek istemem tabi sünnet en azınsan da yoksa bence bıraktır rahatlarsın sonra. Tabi bu arada ayakta veya beşikte sallamaya sakın başlama. En kötü gece sütü ver biberonla yatağında alışır iki haftaya. 
(1,621 puan) tarafından
Normal paket süt mu vereyim bgece uyanınca
(13,307 puan) tarafından
Evet devam sütü de olur. Gece beslenmesini kesmezsen memeye kalktığı kadar kalkar. Gece uykusuna yatırmadan önce ver diğer geceler süt ver. Bu yaştan sonra gece yemesi uygun değil.
0 oy
(2,366 puan) tarafından
2 aylık baxen uyuturlen ağlıyorum gündüzleri deliksiz asla uyumaz gece de 12 ye kadar bekler uyumak için 
0 oy
(3,536 puan) tarafından
Bayadir ugrasiyorm artık doyur gazı al uyutmaya çalış hipp tekrar açıktı sabahtandir rutin böyle en son ayağıma aldım salliyorm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,478,071 soru

24,192,427 cevap

336,987 kullanıcı

...